Гога после развода продала стан на Звездари па отишла у подстанаре!

Гога Секулић решила је да промени живот из корена после развода од супруга Уроша Домановића, с којим је провела шест година, током којих су добили сина. Након што је са спортистом склопила споразум о разводу, певачица је продала стан на Звездари и отишла у подстанаре.

Забава 22.02.2022 | 18:40
Гога после развода продала стан на Звездари па отишла у подстанаре!

На овај корак се одлучила због тога што та некретнина не задовољава њене животне потребе сада када има дете. Тај стан је купила када је била сама, али сада у њему нема довољно простора.

Иначе, исплатила је кредит који је подигла у швајцарцима, а који је узела да би себи обезбедила кров над главом. Сада певачица плаћа кирију за стан који је изнајмила на Врачару и ту ће бити све док се не заврши реновирање још већег животног простора који ће такође изнајмити, а који она жели да откупи од власника када све буде готово.

Goga Sekulić
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Секулићка је желела да њен наследник има своју собу, али и да остале просторије буду много веће од оних у стану који је купила још пре десет година. Ту оазу мира је пронашла и сада стрпљиво чека да се радови приведу крају. Подсетимо, Курир је први објавио да се певачица разводи од светског првака у ђију-ђицу с којим не живи већ две године због пословних обавеза. Управо је та раздвојеност утицала на погоршање њиховог односа, који је захладнео, па су пре шест месеци, након све учесталијих свађа, донели одлуку да се разведу. Урош је остао да живи у Швајцарској, јер је тамо везан за посао, а Секулићева је са сином живот наставила у Београду. Певачица је и на свом Инстаграму обрисала све фотографије са супругом, а решила је да се сада посвети послу и врати музици и наступима.

Goga Sekulić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

У више наврата смо покушали да ступимо у контакт са Секулићевом, али она није одговарала на наше позиве.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар