Фанови бесни након концерта Весне Змијанац она одговорила: Жао ми је!

Весна Змијанац одржала је концерт у Београду, а њени фанови су се разбеснели након истог.

Магазин 19.02.2022 | 22:04
Фанови бесни након концерта Весне Змијанац она одговорила: Жао ми је!

Наиме, Весна је у марту 2020. године отказала концерт због пандемије корона вируса, а овим концертом који је сада одржала концертом требало је да се одужи и својој публици која је тада у марту купила карте и није их вратила.

Међутим, како су неки незадовољни фанови навели њих сада нико није обавестио да ће се дуго очекивани концерт одржати, те су свој бес исказали преко друштвених мрежа.

Девојка којој се то десило, отворено је поставила питање на мрежама "да ли ово значи да је пропустила концерт за који је купила карту", на шта јој је певачица подругљиво одговорила.

- Па јесмо ли ми који смо још у 2020. купили карте за концерт који је требало да се одржи у марту исте године, али је одложен због короне, пропустили исти - питала је девојка, зачуђења да је концерта уопште било, јер нигде није видела рекламу за исти.

- Да срце - написала је Весна која чини се уопште није марила што је дошло до пропуста, на шта је девојка бурно одреаговала.

- Срам вас било, ако уопште умете да се срамите. Ми смо вам наш новац значи поклонили и још се срд**е са нама. Како то мислите да не треба да се рекламирате. Треба ли у пасуљ да гледамо па да знамо кад ће се концерт одржати. Чист лоповлук, желим свој новац натраг - написала је она, а онда су се у полемику укључили и други Веснини фанови.

- Није у реду. Многи су купили карте за концерт, а ви их нисте удостојили ни обавештења. Захваљујући публици постојите, а како сте им вратили - надовезала се друга госпођа на Инстаграму.

Тим поводом огласила се и Весна Змијанац на свом Инстаграм профилу и објаснила шта се догодило:

"Драги моји, видим да је неколицина вас љута што није обавештена када је концерт. Жао ми је због тога и верујте ми да нисам из хира синоћ радила овај концерт већ искључиво због вас који сте купили карте пре 2 године. На мом Инстаграму сам неколико пута одговарала на питање када ће концерт рекавши ускоро, чувајте карте и пре две недеље јасно сам написала да по садашњем плану концерт ће се одржати 18. фебруара. На сајту још од октобра стоји термин где и када ће бити, где су се сви информисали. Ваше карте можете вратити или ако желите нови концерт ће бити у мају или окотобру са картама у продаји, сем вас који већ имте карте и да којима можете доћи на концерт. Жао ми је због свега. желела сам да све буде најбоље. Ваша Весна", написала је певачица.

(Курир.рс Фото: АТА имагес)

 

Коментари / 0

Оставите коментар