Вучић: Људи хоће будућност, а не рушења

- Луди хоће будућност, и зато не може бити успешан нечији програм који предвиђа само рушење, и поруке "ухапсићемо Вучића, његову децу, па чак И малог дечака од четири И по године, јер се презива Вучић, констатовао је вечерас председник Србије и лидер СНС Александар Вучић

Србија 19.02.2022 | 21:23
Вучић: Људи хоће будућност, а не рушења

Он је, у интервјуу за Тањуг ТВ, на питање да ли сви медији виде, као што то виде грађани шта је све изграђено и како се развила Србије, он је рекао да то није није питање само медија, већ приступа животу.

“То је ствар која зависи о три тачке. Прво то је ствар личног приступа. Постоје људи који имају такозвани негативистички приступ свему, шта год да се дешава. Утакмица тек почиње 3. минут и већ нападају свог тренера, играче, и све критике забораве када у 48. минуту њихов тим постигне гол. Друго, због социјалних мрежа где најлакше пролазе најненагитнији коментари и тврдње. То највише привлачи пажњу, а не позитивне вести. Ти који су иначе најлошији, који би били у сваком друштву негативни хероји, постају данас хероји, јер имају више лајкова. Треће је, мислим, да нису у питању опозициони медији, већ политички интерес", рекао је он.

Вучић је казао да постоји чисти политички интерес неког ко не жели да види оно што се дешава, јер постоје политички актери које подржавају из личних интереса.

Он је указао да је просечна плата 2012.била 340 евра, а данас је 610 евра.

„Ако је 340 веће од 610,не могу да се сагласим да је то мали помак за само неколико година. Покажите ми такав помак у некој европској земљи, тешко ћете наћи ", рекао је Вучић.

Подсетио је да у Србији у 50 година нису изграђене или обновљене болнице и клинички центри колико је у последњих седам година и то су чињенице.

"Јесмо ли изградили три ковид болнице за три месеца, Клинички центар Ниш, готов је и Клинички центар Београд, а за неки дан отварамо и кардиоваскуларну клинику у Београду, која је најбоља у овом делу Европе. Ми смо толико новца уложили у опрему, најскупљу, све највеће светске фирме ", додао је он.

Указао је да од њега нико није могао чути име његових политичких противника од када је кренула кампања, а они су све нервознији, јер су обећали да ће нешто, како је то упоредио - била то крушка или јабука, да падне, а они ће да је само покупе, завладају и поново узимају новац.

"За то се спремало хиљаде људи. Али не размишљају да има много више људи који размишљају о будућности својих потомака”, истакао је он.

Рекао је да показају све већу нервозу, хистерију, јер знају да резултата који су обећавали онима који су њихови финансијери И медије нема.

“Не може програм нечији бити само рушење, ухапсићемо Вучића, његову децу. Све остале нећемо да хапсимо, друге ћемо да лустрирамо. То значи забранићемо им да се баве јавним послом, јер не можемо да их победимо дугорочно" рекао је он и навео пример да би то у преводу значило да ако се Комшићу не свиђа Марко Ивас онда неће више да га буде у јавном животу.

Вучић је истакао да такву политику људи неће.

Политика нападања људи у Маринковој бари, рушена Београда на води нико неће, казао је он.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

1111

20.02.2022 04:06

Неоспорна је и у пракси потврђено да Србија мора да настави да слиједи политику Александра Вучића, јер друге опције ништа јасно и видљиво не нуде као бољитак за народ. Међутим, политика СНС-а и предсједника Вучића у сегменту привредног развоја се мора у народном периоду иновирати. Мјера развоја не може бити само релативна (стопа раста), већ се истовремено мора посматрати и кроз апсолутну мјеру. Тачно је да је просјечна плата порасла скором за скоро 100% у еврима, али је тачно да да се за те данашње евре може мало више или нимало купити него прије 10 година. Из теорије привредног раста познато је да неразвијене земље и млађе компаније морају имати много већу стопу раста од развијених исто као што дјеца и млади имају већу стопу раста од старијих. Србија има стопу рста највећу, али то није довољно да би дошло да смањења апсолутне разлике покаатеља у односу на развијене. Раст од 10% на 100 је 10, али истовремено раст од свега 2% на 100 је 20. Како је 20 веће од 10 значи да је и у овој ситуацији повећан развојни јаз без обзира што је стопа раста неразвијених већа чак пет пута и за 8%. Истовремено Србија технолошки развој мора интензивније градити на домаћем знању (домаћим развоју производа и технологија) и домаћим инвестицијама, јер постоји опасност да постане технолошки зависна у великом степену. Вријеме је да се више стави под надзор високо образовање и наука чији квалитет постаје забрињавајући, а развој да се лоцира као и у развијеним земљама у привреди, а не путем некомпетентних разних интересних агенција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ок

20.02.2022 06:56

Мало је политицара који мисле својом главом .Бар код нас на Балкану .Вуциц прица истину која многима не одговара али он се понаса као одговоран политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друг

20.02.2022 08:08

Друзе Тито доди да имамо будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политичар

20.02.2022 08:37

Причајте ви шта хоћете ал Вучић је једини који је нешто ипак и урадио. Далеко од тога да он ваља и да не краде ал ипак је несто мало урадио и за државу за разлику од других и то се види са аутопутевима, клиничким центрима, реновирањем онога сто је остало из времена Југославије, улагањима у аеодром и Београд, улагањима у Ниш, брзом пругом БГ - Нови Сад која је прва таква на просторима еx yу, улагањима у војску која је била скоро па нестала а сад опет има колику толику авијацију (нема везе сто су мигови стари опет има бар њих да не плаћамо рекет другима да нам чувају небо) и колику толику пво одбрану итд. И уз све то Вучић је једини српски политичар послије Слобе који је схватио да не можеш сам против свих и српски народ мозе само нестати ако буде у сукобу са свим комшијама како су га училе Слобина комунистичка и Шешељева радикална школа. Јел ви људи схватате да је Србија прије Вучића била доведена скоро до тоталног уништења гдје су и у Војводини постојале приче о самосталности јер је држава коју води Београд трула, корумпирана и сиромашна као Молдавија? Опет кажем далеко од тога да он ваља, да не краде и да није корумпиран ал је колико толико урадио нешто и за државу и народ а ови сви од Слобе до њега су само расипали, рушили, продавали и уништили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

20.02.2022 14:46

И ја сам некад мислио да тај нецему вриједи!Назалост био сам у теској заблуди,послије њега це остати само спаљена земља!

ОДГОВОРИТЕ