Гласајмо сутра за Бањалуку срећних људи

Сутрашњи избори за савјет мјесне заједнице су прилика да креирамо свакодневни живот у свом насељу по својој и мјери својих комшија, рекао је предсједник Градског одбора СДС Бања Лука др Милан Радовић. 

Република Српска 19.02.2022 | 09:45
Гласајмо сутра за Бањалуку срећних људи

Он каже да је глас за људе на листи "За наше насеље", коју подржава Градски одбор СДС Бањалука,  глас за промјене, за честит, предан и вриједан рад људи који ће своје слободно вријеме посветити општем добру. 

Протеклих двадесет двије године, колико је СНСД владао са скромним резултатима, стварне потребе мјесних заједница остајале су у сјени жеља владајуће странке да себи продужи мандат. Савјети мјесних заједница су бирани у уском кругу људи и служили су искључиво да кандидатима владајуће странке сакупљају гласове, каже Радовић и додаје:  

- Сутрашњи избори су прилика да ту накарадну праксу промијенимо, да изаберемо људе који ће стварати услове да се наша насеља равномјерно развијају, у складу са потребама њихових становника. Ми не нудимо нереално, не разбацујемо се непостојећим, фиктивним милијардама. Ми смо спремни да предано радимо да Бањалука што прије постане град срећних људи, град једнаких могућности из којег се не бјежи у потрази за егзистенцијом. Борићемо се да превазиђемо подјеле и стварати услове да посао, упис дијетета у вртић, термин за преглед код специјалисте не зависе од страначке припадности.

Он сматра да Бањалука може и мора постати препознатљив туристички центар који ће привући љубитеље урбаног, екстремног, бањског, сеоског туризма:  

- Потенцијале имамо, само их морамо ставити у функцију општег добра, а не богаћења самозване елите. Стварањем бољег, повољнијег и прије свега поштенијег пословног окружења привући ћемо инвеститоре, отворити нова радна мјеста, водећи рачуна о одрживом коришћењу ресурса и заштити животне средине.  Зато нам на челу мјесних заједница требају људи којима ће дугорочни интерес њихових  комшија и развој њиховог насеља бити важнији од жеља страначких лидера.

Радовић подсјећа да је Бањалука  била град спорта, и истиче да је и данас  расадник талената који, нажалост, одлазе:- Дајући глас листи "За наше насеље" дајете шансу да "Борац", "Напријед", "БСК", поново буду перјанице бањалучког спорта. 

- Сутрашњи избори су примјер најнепосредније демократије. Ваш глас листама  "За наше насеље", које  имају безрезервну подршку Градског одбора СДС, омогућиће да Бањалука  постане град срећних, задовољних и насмијаних људи, наводи се у изјави предсједника Градског одбора СДС Бањалука др Милана Радовића.

(БН) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Мима

19.02.2022 09:57

Ја идем, али доста људи неце изаци сутра на изборе. А масинерија СНСД-а мора. Зато и побједјују. Они оци ваде, а присталицама опозиције се неда. Ту је квака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

19.02.2022 12:04

Бањалуко изадји на изборе и докази да власт нема легитимите у РСИ Бањалуци. У Приједору је власт добила Градонацелника на веома мало излазности бираца, стета пропустена прилика да се сруси власт дивљака и криминалаца.

Name

Ре

19.02.2022 13:33

Реците људима гдје гласају по МЗ. Алоооо

Name

?

19.02.2022 14:13

Народ је поткупљив и луд!!!

Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

19.02.2022 10:31

Једино се народ може позвати ДА ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ И ГЛАСА. Ту га се једино нешто пита, па када је тако, да не шути и не сједи код куће. Оно што јесте пожељно, да се присјети шта су му радили ти са листа. Да се сјети пријетњи о завртању гријања, о претресању бирачких спискова (да се види, за кога је ко гласао), да могу бити и "Ајнштајн" (а да њихово ништа неће бити прихваћено и уважено, јер нису у партији), да ће остајати без посла (ако за ту исту партију и не гласају), вријеђање дијаспоре на Козари, "меки" насипи у доба великих киша и има тога јооошшш. Е, када се тога присјете, да узму оловку и да казне све такве са гласањем. Моћ је ту у њиховим рукама. Тако ће доказати, да су "Ајнштајн". И сасвим једноставно, бити они, који ће заиста - "заврнути гријање". Па нека "претресају" бирачке спискове, након тога. ДЕМОКРАТИЈА. ШТА ЋЕШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

19.02.2022 11:15

Народ излази на изборе и гласа а сто гласа онако како се некима не свидја мислим да није народ крив. Криви су они сто раде све супротно што већина народа жели и на крају би да владају иако нису изабрани за то.

Name

Татар

19.02.2022 11:15

Треба народ убедити да неце њихов излазак на гласање неце бити узалудан.Даље треба народу понудити реалне ствари које цете моци реализовати.Само постеним приступом ми зете придобити народ

Name

Фениx

19.02.2022 12:12

Данас ми човјек каже 50 марака ће добит од СНСДеа за глас.Има таквих надам се мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.02.2022 13:09

Па нека попзиција да 60 км за глас и ето победе.

Name

Ре

19.02.2022 13:43

А ја прексиноц ставио 200 КМ на хармонику. Па добра је то фора. Кандидујес се и за пар хиљада си ријесио стална примања наредне 4 године. Имам инфо да је СНСД наруцио музику за сутра на Лаусу. Паприковац се такодје припремио. Овај из пдп-а се стиснуо ни кафе не плаца.

Name

Ре

19.02.2022 12:33

Кад народ додје до памети а ваљда це доци да у сто вецем броју изадју да једном се ослободимо снсд и милорада ако неце нек цуте дзаба је после тога коментарисати сада је прилика ако додик недај бозе побједи пакујем кофере са зеном и дјецом одох сто даље од ове земље назалост у којој сам се родио јер волим али њега ми је доста поздрав бн тв

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

19.02.2022 15:29

Са таквим трунтом трунтавим Бањалучани могу бити само несретни зато што је са њихове коже он имао мјесечну плату у Новој Банци чак вртоглавих 57 хиљада марака плус бонусе, па се онда питамо откуда камате на кредите највеће у Европи. Зато недај боже таквих да дођу на власт плакали би за Додиком чак и они из СДС-а и ПДП-а и сјећали га се са сјетом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.02.2022 17:13

Дрзи се ти лудог дјајица,исти сте.

Name

Бањалучанка

19.02.2022 22:49

Ниси ни ти ништа бољи. С обзиром на паре којих си се накрао лако је мени за тебе. Шта ћемо ми који живимо од ових биједних плата поштено зарађених. Свеједно за кога гласати кад сте сви исти ЛОПОВИ. Тешко нама поред оваквих политичара.

ОДГОВОРИТЕ