Покушао отворити врата авиона, стјуардеса га ударила лонцем по глави?!

Због путника који је правио проблеме, авион компаније „Америцан Аирлинес“ протеклог викенда преусмјерен је на Међународни аеродром Канзас Сити у Мизурију, а он је по слијетању ухапшен.

Занимљивости 16.02.2022 | 15:22
Покушао отворити врата авиона, стјуардеса га ударила лонцем по глави?!

Како је пренио Ројтерс, педесетогодишњи мушкарац, који је летио из Лос Анђелеса према Вашингтону, понашао се врло чудно, ометао је посаду у њиховом раду, а оптужен је и за напад и застрашивање стјуардесе.

Наиме, он је се посади пожалио да га људи покушавају повриједити и да су га пратили када је ушао у авион. Рекао је и да је телефонским путем чуо како му повређују породицу, а када је упитан како ти „нападачи“ изгледају, показао је на особу до њега, уз опаску да она има нож. Да би окончала непријатност, стјуардеса је од њега узела телефон, а у њему је видјела неуспјели позив упућен полицији. Ту се драма није завршила.

Након неколико минута исти мушкарац затражио је чашу воде, отишао је до кокпита и „рекао посади да не лети и да га посада авиона лаже“.

На крају је покушао отворити и врата авиона, а како би га у томе спријечила стјуардеса га је ударила лонцем за кафу два пута у главу. Међу путницима је био и један полицајац, који је помогао посади да га савлада, да би по слијетању авиона проблематични мушкарац био ухапшен.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар