Интервју за "Екип" грешка, колеге ме повредиле

- Интервју који сам дао за "Екип", када сам био позитиван, био је ужасна грешка и процена. Волео бих да могу да вратим време и да то не урадим", признао је најбољи тенисер света Новак Ðоковић у наставку интервјуа за Би-Би-Си (ББЦ), који је синоћ емитован за британско подручје.

Тенис 16.02.2022 | 07:30
Интервју за "Екип" грешка, колеге ме повредиле

"Урадио сам то из неколико разлога. Прво, јер поштујем "Екип" као један од најбољих спортских медија на свету. Френк Рамера, новинар, је неко кога познајем дуго и увек сам имао одлицан однос са њим". Нисам желео да га изневерим. Да ли је требало да будем више опрезен? Да ли је требало да га обавестим? Апсолутно", рекао је Ðоковић.

Српски тенисер је рекао и да му је било јако тешко током "саслушања у Мелбурну" и открио да су га посебно разочарале колеге.

"Осетио сам ту енергију, погледе мојих колега, људи који се налазе у згради. Разумео сам да имају перцепцију на основу оног што сазнају из медија и ја нисам изашао јавно јер сам рекао раније да поштујем правни поступак и Аустралијан опен", рекао је Ðоковић.

(Тањуг Фото: Тањуг) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Да

16.02.2022 08:50

Само се ти дрзи тих дебила око себе ибуди вјеран секти па це ти урусити све сто си урадио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

16.02.2022 09:03

Није ту било никакве опасности за новинара,али глупо је да једна таква величина фалсификује тест као задњи клошар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ван Гог

16.02.2022 09:56

Дзоле мани се политицке и буди оно сто јеси најбоља играц света тениса. Цовјек постен исправанСпособсн политику је кур.. А а ти си сад им несто друго ти си Дон Кихот који пркоси ветрењаца а узор свима нормалним и постеним људима. И недај се Дзоле вецина је уз тебе а ови други допустицу да будем прост продане дусе могу да ти........ Респект цовјеце

ОДГОВОРИТЕ