Испливали сви детаљи тајног вјенчања Петра и Хане!

Хрватски славни пар ушао је последње припреме за свадбу која ће бити ове суботе, 19. фебруара у Сплиту, али крију у којој цркви у Сплиту ће изменити завете. Шушка се да су Хана Хуљић (31) и Петар Грашо (45) одабрали цркву која нема тако једноставан приступ њиховим обожаватељима, као ни фоторепортерима. Наводно ће се црквено венчање одржати после подне.

Забава 15.02.2022 | 19:24
Испливали сви детаљи тајног вјенчања Петра и Хане!

- Хани смета што је толика заинтересираност за њено венчање с Петром, иако је навикла да буде у фокусу интереса јер је ћерка Тончија Хуљића. Толико крију детаље црквеног венчања да наводно ни сви гости, којих ће бити око 30, не знају у којој ће се цркви венчати. Наводно ће у цркви бити само младенци и кумови, Доменица Жувела и Дино Рађа - каже извор близак пару.

Фешта након црквеног венчања свакако ће бити у Грашину бившем ресторану на Сустипану. Извор каже да младенци планирају да ангажују телохранитеље како нико непозван не би могао ући на њихову прославу црквеног венчања. Ресторан има два улаза и наводно ће на оба улаза бити постављен по један чувар.

- Хана и Петар не дају никоме своју приватност. Свесни су великог интереса који се створио око њихове везе, али желе што већу приватност - каже извор за 24сата.хр.

Оно што се дефинитивно зна јесте да ће Хана, њена мајка Вјекослава и кума Доменица носити хаљине сплитског модног бренда. Грашо је наводно купио одело у иностранства, а Тончи Хуљић, који је познат по екстравагантним сакоима, исто има спремно специјално одело за свадбу ћерке јединице.

- Ханина венчаница јако је једноставна, какав је и њен дух. Није имала никакве посебне жеље ни прохтеве око хаљине за свадбу - каже извор.

Хана и Петар недуго пошто су започели везу, одлучили су се и да живе заједно у Грашину стану у центру Сплита.

Tonči Huljić, Hana Huljić, Petar Grašo <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце"><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ<бр /><бр /> <блоцкqуоте>

Петар Грашо не воли да прича о свом приватном животу, али је недавно открио да да им је било тешко да изаберу датум венчања.

- Ни то није тајна, гледали смо 40 различитих датума и цркви - додао је шаљиво,

Осим тога што ће ове недеље изрећи судбоносно 'да', за неколико месеци постаће родитељи. Певач је раније рекао да је спреман да постане отац, а и овај се пута осврнуо на ту сречну вест.

- Бићу тата. Захвални смо на сваком кораку који је направљен према нама. Мало је смешно да нас људи сликају телефоном, имам 26 година каријере, али очито људима недостаје неколико оваквих лепих прича. Настојаћу да задржим приватност, јер желим да људи брину о песми, а не мојој спаваћој соби - искрено је рекао певач.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/02/14/22/2907149_курир-темплејт-прави-1.00-01-32-05.стилл008_фф.јпг?вер=1644915896" алт="Петар Грашо" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР/МАША КОСТИЋ <п стyле="теxт-алигн: лефт;">(курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар