Лазар и Даница дијеле имовину вриједну милион €

После 42 године заједничког живота, драмски уметници Лазар Ристовски (69) и Даница Ристовски (66) одлучили су да ставе тачку на свој брак.

Забава 15.02.2022 | 17:20
Лазар и Даница дијеле имовину вриједну милион €

Пар се разишао достојанствено и остали су у добрим односима, а имовину, чија се вредност процењује на више од милиона евра, оставиће деци, сазнаје Курир.

"Лазар је последњих месеци углавном борави у њиховој кући у Главатичићима код Котора, у Црној Гори, а глумица је окупирана снимањем треће сезоне 'Игра судбине'. Даница се посветила само послу и сваки слободан тренутак користи да види унука. Није нам било јасно што је Лазар стално у Црној Гори, али сад смо све повезали. Последњих месеци само смо два пута видели Ристовског у Земуну. Шетао је сам и замишљен Кејом", рекла је за Курир комшиница познатог пара.

Ристовски је, како су писали медији, прошле године реновирао објекат на мору, а кућу у Земуну годинама је покушавао да прода, али нико за њу није желео да плати 400.000 евра. Поред две луксузне некретнине, вредне више од милиона евра, пар је током четири деценије брака стекао и јахту, а предмет развода биће и успешна продукцијска кућа "Зилион филм", која се и даље води на славног глумца.

(МОНДО, Курир  Фото:Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар