Лепа Брена сам та два три сата на концерту а после се враћам Боби и деци!

Певачица Лепа Брена у једној емисији јавила се са брода и на Дан заљубљених проговорила о односу са мужем Бобом Живојиновићем.

Забава 14.02.2022 | 20:35
Лепа Брена сам та два три сата на концерту а после се враћам Боби и деци!

Брена је на питање куда њен брод плови у "Гранд магазину" признала како се осећа.

 

"Овај брод плови у добро расположење, данас је Дан заљубљених, честитам свима и наздрављам. Овакви дани потребни су свима нама", истакла је она и додала:

Lepa Brena
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ГРАНДМАГАЗИН

"Бити заљубљен је јако велика срећа и благо онима који могу да се заљубљују и да ту врсту страсти претворе у искрену љубав и пријатељство."

Брена је признала и како је знала да разликује љубав од страсти.

"Код рационалних људи то не представља потешкоћу, Лепа Брена је неко ко је на концерту Лепа Брена та два, три сата, а када се заврши ја тада идем својој кући, деци, свом Боби, породици и живимо један нормалан живот јер је веома важно да не уносите своју професију и титулу у свој породични дом. Боба и ја смо успели да разлучимо и остваримо каријере као млади, па нам је наша љубав и све што смо стварали помогло да постанемо стабилни и разлучимо шта је то што воле медији, а то су скандали. Нису љубитељи нормалних и успешних као што смо ми", признала је Брена.

Lepa Brena
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ГРАНДМАГАЗИН

"Поверење је најважнија категорија, а онда ни љубав, а ни интереси не могу да задрже однос партнера пословних или животних. Сви који су успели да сачувају интиму у браку и везама и који знају то да негују су опстали. Боба је веома пажљив, он води рачуна да наш однос увек буде занимљив, да није монотоно, он је веома талентован за живот и то добар и квалитетан", додаје певачица.

"Да ли превару треба опростити?", питали су Брену.

"Ако то руинира психички живот, онда не, а ако можете да опростите онда опростите. Не може се увек опраштати, постоје оне које представљају душевни бол", казала је.

"Човек који воли суштински, без шминке, без вештачких трепавица, када сте уморни, е то је прави мушкарац који вас воли, а ја управо имам таквог", похвалила је Брена свог дугогодишњег мужа Бобу.

Lepa Brena
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ГРАНДМАГАЗИН

"Када имате све и када уживате...", почео је водитељ, али Брена није могла да ћути.

"Није тачно да ја имам све, ја тек планирам да остварим своје жеље", прекинула је водитеља Лепа Брена кроз смех у "Гранд магазину".

"Ми смо у припреми око новог бизниса, ја сам желела да будем прва која ће то саопштити, доста нас је успорила ова ситуација, али смо у припреми. Нови посао обрадоваће све жене, без обзира на године и килограме, кренућемо са тим процесом", каже певачица о новом послу.

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

15.02.2022 16:30

Да ли је ово лепа Брена?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

15.02.2022 17:04

Браво за Брену, а јос како дивно изгледа.

ОДГОВОРИТЕ