Јелена затрпана букетима ружа на Дан заљубљених

Певачица Јелена Карлеуша објавила је на свој Инстаграм профилу фотографију којом је збунила своје пратиоце.

Забава 14.02.2022 | 16:31
Јелена затрпана букетима ружа на Дан заљубљених

Јелена је позирала у светлоплавој хаљини у којој је нагласила облине, а свуда око ње било је цвеће. ЈК је седела окружена црвеним ружама, да би потом објавила и снимак на ком је себи у апликацији ставила ореол изнад главе.

 

Певачица није написала ко јој је послао раскошне букете, али је Инстаграм остао "затрпан" коментарима о томе ко је Карлеуши послао ово цвеће.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

"Прелепа си", "Срећан ти Дан заљубљених", "Јецо, ти милион ружа а ја ниједну.. није фер, пошаљи ми ти макар једну", само су неки од коментара.

Иначе, Јелена Карлеуша позната је по својим модним комбинацијама, а недавно се огласила поруком на Инстаграму и објаснила како се осећа.

"Стил и мода мени долазе природно, ништа не радим на силу. Не прилагођавам се трендовима, користим их на свој начин. И док се цео свет пита како необична жена из далеке Србије има тако добар осећај да предвиди шта је следећа велика ствар у модној индустрији, ја своје идеје чувам да бих се уклопила у овај свет, иначе бих била проглашена лудом. Мода је уметност. Врхунска уметност је генијална. Генијално није прихватљиво у мору медиокритета. Наравно, волим да позирам гола и објављујем фотографије своје задњице, али то само наглашава колико стила имам када сам заправо у одећи", писала је ЈК недавно.

(Курир.рс)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

14.02.2022 16:57

Народ је тотално откачио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго Бл

14.02.2022 16:58

Који бих ја леват био кад бих марку потрошио на дотичну. Зашто?

ОДГОВОРИТЕ