Ћира живи у колиби у Немачкој и бави се пољопривредом!

Певач Дејан Ћирковић, познатији као Ћира, већ 25 година са породицом живи у Немачкој, али како је корона зауставила цео свет и обуставила путовања.

Забава 12.02.2022 | 16:21
Ћира живи у колиби у Немачкој и бави се пољопривредом!

Он прошле године није могао да се врати у Србију због ситуације са корона вирусом, те је тада признао да жали што није могао да посети родитеље и пријатеље.

Ипак, своје скровиште пронашао је у викендици изнад Штутгарта где се посветио пољопривреди.

- Ту сам од марта прошле године, сад ће да буде тачно годину дана како сам у колиби - каже сетно Ћира и објашњава каква је ситуација у Немачкој.

- Од 2. новембра па до данас је све затворено, само раде продавнице за храну. Ни фризерски салони, ни ресторани, ни кафићи ништа не ради, у граду нема живе душе. Имали смо и полицијски час, па су га укинули, ал’ шта нам вреди кад немамо где да идемо?!

Тврди да је у колиби пронашао свој мир и да вишак слободног времена користи како би садио поврће за сопствене потребе. За сад има само бели лук, а на пролеће очекује га и друго поврће.

- За сваки случај да се нађе, али немам места да снабдевам Немачку белим луком - нашалио се и признао да му је тешко што годину дана није видео своју породицу у Србији. Каже да се због тога осећа као да је у затвору.

- Надам се да ћу половином марта успети да дођем у Србију - каже он и додаје:

- Овде је забрањено окупљање, али ми некад кршимо то правило, мада не буде нас више од двоје, троје. Скупимо се у колиби кад је лепо време и мало роштиљамо уз ракију.

Dejan Ćirković Ćira
фото: Притнсцреен/Гранд

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар