Да ли је манекенка у Минхену видјела Матеја?

​Полиција провјерава наводе Хрватице Л.А. која је на Инстаграму објавила да је у Минхену видјела младића који личи Матеју Перишу.

Србија 12.02.2022 | 08:17
Да ли је манекенка у Минхену видјела Матеја?

Дјевојка иначе, како наводи, ради као модел и дио времена живи у Минхену.

Јуче је објавила да је у том граду видјела младића који изгледа "исто као Матеј Периш".

У објави се распитивала колико је Матеј висок, наводећи да је младић којег је видјела њене висине од око 1,83 метра или виши. Написала је да га је срела у три наврата те да је био испред бившег ресторана Опатија у Минхену те да је и дизао новац с банкомата.

"Да не буде забуне, ако је неко упућен, нека ми јави у приватне поруке како бих ја могла контактирати надлежне органе", написала је.

Синоћ је за Индеx из хрватског МУП-а потврђено да истражују њене наводе.

"У сарадњи с МУП-ом Србије све се информације провјеравају, па тако и ова", потврдили су из МУП-а.

Према незваничним информацијама, хрватски полицајци су након сазнања о објави манекенке контактирали њемачку полицију и затражили провјеру.

Очекује се повратна информација од њемачке полиције.

Информацију да полиција провјерава наводе дјевојке која тврди да је видјела младића који изгледа исто као Матеј Периш коментарисао је за Индеx и његов отац Ненад.

"Знам да се полицијске провјере обављају према процедурама као уосталом и за сваку сличну информацију", рекао је Ненад Периш.

Рекао је како се и даље нада, али да је код оваквих информација опрезан јер су се досад показале нетачнима.

"И ја и Матејева обитељ имамо још увијек наде да ће Матеј бити пронађен жив без обзира на информације. До сада је било много информација коју су се на крају на жалост показале погрешнима па сам опрезан", рекао је Периш.

Матеј Периш нестао је прије готово мјесец и по дана у Београду, а приближно толико траје и засад неуспјешна потрага за њим. Нешто иза 1.40 у ноћи између 30. и 31. децембра истрчао је из клуба Готик.

Индеx.хр

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Саса

12.02.2022 08:02

Она је сигурно била под дрогом па јој се прицинило.Ако се води као нестао,како це да продје толике границе а да не буде запазен?Ако га је и видјела могла га је позвати на пице .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

12.02.2022 10:35

Тоје млацење празне сламе. Он даје зив јавио бисе бар родитељима или било ком другом.

Name

Јојкара

12.02.2022 15:40

Када це интерпол-потјерница?

Name

Косовка

12.02.2022 09:53

Дај боже Како имам осецај да с е крије од страха .. Сад га свинтразр он мисли ици це у затвир Мозда шмркнуо мало ..и тада нихје ни имао осецај за ниста ка моли да га тразе Дај бозе ...нек се крије само нек је зив мајци и породици Божеее..бозе омладино

ОДГОВОРИТЕ