Весна открила истину о односу са Бреном: Било је ривалство увек је правила смицалице!

Годинама се спекулисало о свађи Весне Змијанац и Лепе Брене, које су пре три деценије заједно снимиле песму са певачицом Миром Шкорић. Весна је сада признала да је међу њима владало ривалство, али да су одувек биле добре пријатељице.

Забава 09.02.2022 | 20:31
Весна открила истину о односу са Бреном: Било је ривалство увек је правила смицалице!

- Брена увек нађе неку смицалицу да направи у том моменту када смо све три биле баш популарне. Између мене и Брене је постојало ривалство само као добра конкуренција, али ми смо супер другарице и увек смо се лепо слагале. Сада смо некако свако на своју страну, од када је корона, али увек смо ми имале наше време - истакла је Весна.

Чини се да су у последње време хитови стари и по неколико деценија озбиљно заживели међу младима. Томе се посебно радује певачица Весна Змијанац, која не крије понос што њене песме на сав глас певају управо најмлађи.

Vesna Zmijanac
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Певају деца песме које су старије од њих дупло, али они све певају, баш ми је драго због тога. Раније смо генерално радили по ресторанима и кафанама, ту су се људи лепо веселили, слушали музику, а најважније, није било телефона да само куцкају поруке. И ево сада се опет нешто дешава, као да се враћамо у стара добра времена поново и то ми је много лепо- искрена је певачица.

Један од њених највећих хитова који се са истим жаром и данас пева је "Идем преко земље Србије", а певачица је испричала колико је храбрости било потребно да се отпева оваква песма.

- Ја сам је снимила у најнезгодније време, иако је нису знали важно да сам је ја отпевала у време санкција. Много ми је драго и признајем да сам се стално инатила- рекла је власница многих ванвременских хитова који трају већ деценијама.

Vesna Zmijanac
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар