Србљановићка прозвала Цецу и њеног сина, певачица јој жестоко одбрусила!

Биљана Србљановић говорила је о положају жена у нашем друштву и том приликом је упоредила очекивања друштва са виђењем и тумачењем Богородице у хришћанској вери. У једном тренутку поменула је и певачицу Светлану Цецу Ражнатовић и њеног сина Вељка.

Забава 09.02.2022 | 17:58
Србљановићка прозвала Цецу и њеног сина, певачица јој жестоко одбрусила!

- Ми Пресвету Богородицу поштујемо као мајку Бога. Њено материнство, њено тело које је невино родило Исуса, ми поштујемо. Зато када данас виде жену у шортсу кажу: "Види она има дете". Па шта има ако има дете? Она мора да буде слика Богородице, још и да узлети у небо - истакла је Србљановићева током гостовања у "Она се буди", па додала:

Biljana Srbljanović <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Кад се Богородици Исус обрати, када први пут треба да направи чудо на свадби у Кани... Она га пре тога дрма и каже му: "Нема више вина." Он јој, буквално овако каже: "Шта хоћеш, жено? Моје време још није дошло." То је тај однос који се пресликава у односима синова и мајки. Поготово у патријалхалним срединама. Мали је бараба, нека мушко је. Побио се, боље да се побио, него да плаче као девојчица. То је модел код нас, исто као када видимо удовицу Ражнатовић и њен син или све друге које имају познату децу криминалце или су са криминалцима направиле децу. То је тај однос, мама је ту да га воли и воли што је такав и он када увреди, на мајци је то да прогута. Маме гурају синове да буду грубијани, али ипак су оне кеве, па ће до краја бити заштићене. За маму све! - изјавила је Биљана Србљановић.

<стронг>Тим поводом огласила се <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3866673/цеца-здравље" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Цеца Ражнатовић за Курир како би одговорила Биљани Србљановић.

- Госпођо Србљановић, било би дивно да се не бавите пре свега мојом породицом, а посебно у контексту нагађања, полу лажи и лажи. Него да ваши јавни наступи буду везани за ваш рад, вашу политичку каријеру или не дај Боже нешто треће. Могла бих да помислим шта је разлог и шта вам је толико помутило свест, па такве ствари и глупости причате. Али бих се тада ја бавила оним што управо чините ви, нагађањима, истинама или лажима. Тако нека свако закључи шта му је драго, а молим вас моју породицу и мене оставите на миру. И да када је здравље у питању, боље да нам се деца баве спортом него да их полиција хапси поред контејнера док купују дрогу од дилера. Прочитала сам, цењена професорко, да сте имали такво искуство и остала шокирана.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/02/06/11/2895855_имг-2944_фф.јпг?вер=1644334218" алт="Цеца Ражнатовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свака

10.02.2022 15:20

Цаст на Цецином одговору.

ОДГОВОРИТЕ