Фабрике повећавају производњу, продавнице сувенира за ЗОИ празне

Произвођачи производа везаних за маскоту Зимских олимпијских игара у Пекингу 2022. брзо настављају са радом након Пролећног празника како би задовољили растуц́у потражњу за популарном пандом.

Свијет 09.02.2022 | 09:08
Фабрике повећавају производњу, продавнице сувенира за ЗОИ празне

Организатори ЗОИ у Пекингу су саопштили у уторак да ц́е специјална кинеска новогодишња верзија лутке Бинг Двендвена ускоро изац́и на тржиште и да ц́е се продаја лиценциране робе наставити најмање до краја јуна.

Као одговор на недостатак понуде Бинг Двен Двен производа, организатори су координирали са произвођачима и лиценцираним фабрикама за производњу играчака да наставе са радом.

Бинг Двендвен, који подсећа на младунца панде обученог у ледено одело, постао је главна атракција Зимских олимпијских игара.
Маскота је постала толико популарна да су сви сродни производи, укључујуц́и Бинг Двендвен минијатуре, лутке и привезке за кључеве, нестали из лиценцираних онлајн продавца и физичких продавница у малопродаји.

Џао Веидунг, портпарол Организационог комитета Зимских олимпијских игара у Пекингу, рекао је у недељу да су организатори предузели координисане напоре да повец́ају залихе тражених производа.

Један од произвођача, Јињианг Хенгсхенг у провинцији Фујиан, навео је у понедељак за Пекинг њуз да ц́е компанија наставити производњу раније него што је планирано и да је купила авионске карте за неке запослене како би се што пре вратили на посао.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар