Ухапшеном Николићу бачена бомба на возила и кућу

На плац на којем се налазе возила рентакара у власништву  А. Н., у општини Источно Ново Сарајево, бачена је непозната направа која је изазвала детонацију, али возила нису оштећена, саопштено је из ПУ Источно Сарајево. Инцидент се догодио јуче у улици војводе Радомира Путника.

Република Српска 08.02.2022 | 13:10
Ухапшеном Николићу бачена бомба на возила и кућу

Како портал "Аваза" незванично сазнаје власник је Александар Николић, један од ухапшених у акцији "Транспортер"

Полицији је јуче у 14:45 сати такође пријављено и да је оштећена улазна капија у двориште куће у власништву  Александра Николића, а која је у изградњи, као и стакло на прозору куће, у улици Јована Рашковића у Источном Сарајеву.

Увиђајем је констатовано да су ова оштећења настала употребом физичке силе.

Након документовања, предмет ће бити достављен Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, а о свему је обавијештено и Тужилаштво БиХ. 

(Аваз)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Валтер

08.02.2022 14:12

"МАЛА БАРА ПУНО КРОКОДИЛА" ХАХАХАХАХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обесправљени борац

08.02.2022 14:18

Само пратите Васковићеве блогове,вјерујем да су највећим дијеом истините његове изјаве.Обичан народ одлично види како живе људи миљеа који он прозива,нису стекли богатство жуљевитим рукама него на начин о ком Васковић труби већ годинама.Али,овај режим је перјаница криминалних радњи и зла које је задесило нас и нашу дјецу,тако да змија змији очи не вади.Која институција смије започети акцију хапшења људи на врху криминала?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.02.2022 14:59

потпуно си у праву,поготово за време Ждрале и Његовог кума.

Name

А јојјј

08.02.2022 15:13

Па цовијек измисља све. Побркао бабе и забе. Врти у круг 10 имена. Повезо и спојио неспојиво. Од постених направио криминалце и контра. Све у свему сто казу орави балетан а не новинар. Лако је људима пласирати када не знају како се све десава и како функционисе.

Name

Е мој ајој

08.02.2022 17:40

Ко је то поштен од прозваних?Поштени су далеко,далеко склоњени,нису потребни ни подобни,једва преживљавају.А ово је вријеме лопова и будала,образа немају а гузици се не боје,институције постоје ради њих,недо ти Бог да се у то увјераваш.Васковић је мјерна јединица квалитета извештавања дешавања у држави.100%.

Name

Штета

08.02.2022 16:16

Да "сиротињу"нападају,"поштену",док се боре за голи живот.Е,стварно...

ОДГОВОРИТЕ