Ђиласове увреде ујединиле странке у Републици Српској

- Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да о оптужбама дијела опозиције у Србији да СНС пријављује људе из Републике Српске у Београду у замјену за гласове на изборима најбоље говори то што партије у Српској никада нису биле уједињене о било чему колико око те увреде цијелог народа.

Република Српска 07.02.2022 | 23:30
Ђиласове увреде ујединиле странке у Републици Српској

Вучић је рекао да се пита да ли је могуће да то неко износи и да, како каже, уништава Републику Српску и дискредитује Србију, само зато што нема шта друго да понуди.

Према његовим ријечима, прва оптужба опозиције гласи да СНС преко људи из Српске купује гласове и краде изборну вољу Београђана, док друга полази од тога да постоје људи који су негдје уписани ту не живе.

Он је додао да је ријеч о кући у београдској општини Врачар, која је избрисана из бирачког списка у вријеме док је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас, који је и изнио оптужбе о пријављивању људи из Српске на ту адресу ради добијања гласова, био градоначелник Београда.

Вучић је у интервјуу за Телевизију "Хепи" изнио податак да је око 4.000 људи из Републике Српске гласало на претходним изборима у Србији, а то је, како је истакао, једнако броју становника три села.

Он је лидерима опозиције у Србији поручио да им ни 400.000, а ни 800.000 људи не може да помогне да побиједе на изборима, додајући да ће опозиционе странке на сваком гласачком мјесту имати по 20 контролора и да нико ко нема бирачко право неће моћи да гласа. 

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ким је краљ

08.02.2022 07:54

Јеси ли забринут или онако??

ОДГОВОРИТЕ
Name

А што

08.02.2022 11:16

...је њега брига јесу ли уједињене или не странке у РС? Да ли је то био дио преизбирне кампање владајуће СНС? Изгледа. СТРАШНО!

ОДГОВОРИТЕ