Биковић звијезда нове серије само за старије! (ФОТО)

Објавен је коначно први трејлер за серију "Тхе Цхицкс" са Милошем Биковиц́ем и Паулином Андрејевом у главним улогама.

Забава 07.02.2022 | 22:50
Биковић звијезда нове серије само за старије! (ФОТО)

Серија је, како преноси Спутњик, заснована на истоименом роману награђиваног руског писца Сергеја Минајева.

Miloš Biković
фото: Принтскрин

Главни јунак ове приповести је Московљанин Андреј Миркин, представник генерације двадесетседмогодишњих становника руских мегалополиса. Он у ери инстант месинџера, електронских цигарета и друштвених мрежа води агенцију за односе са јавношц́у, а свој успех и угодан живот дугује женама.

Miloš Biković
фото: Принтскрин

Радња је смештена у боемским ентеријерима московских ноц́них клубова, шик ресторанима, канцеларијама и спавац́им собама, у којима Миркин трага за успехом и задовољством не размишљајуц́и о томе колико је живота сломио на путу. Међутим, у једном тренутку, све око њега почиње да се руши и његов се живот претвара у пакао јер ц́е овај харизматични циник морати да се суочи са последицама својих поступака.

Miloš Biković
фото: Принтскрин

У саопшењу за јавност стоји да је реч о опаком женском трилеру освете у маниру Финчеровог остварење "Ишчезла", а судец́и по трејлеру серија ц́е обиловати експлицитним и узнемирујуц́им сценама.

Miloš Biković
фото: Принтскрин

Поред Биковиц́а, у серији глуме Љубов Аксенова, Оксана Акиншина, Викторија Толстоганова и други. Режију потписује Марија Агранович. Премијера је заказана за 24. фебруар.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар