Зарађује и до 200 евра дневно тако што стоји у редовима уместо других!

Фреди Бекит из Фулама у Енглеској је постао професионални стајач у редовима те тако зарађује новац за живот. Он једноставно речено, стоји у реду за богате људе који то не желе или који немају времена.

Занимљивости 07.02.2022 | 15:30
Зарађује и до 200 евра дневно тако што стоји у редовима уместо других!

Фреди Бекит наплац́ује 20 фунти (23 евра) на 1 сат за стајања у реду за друге људе, и каже да му је то потпуно природно пошто је он Лондончанин и да чека у реду.

У добром дану, 31-годишњак може да заради и до 160 фунти (190 евра) дневно, али мора имати стрпљење свеца то значи да је понекад морао стајати у реду, једва се померајуц́и се , некада и по пуних осам сати!

Фреди је рекао да су његови најбољи послови стајати у реду за карте за веома популарне догађаје, као што су наступи, за купце који су богати новцем и сиромашни када је у питању време преноси Миррор

У разговору за британске медије, Фреди је рекао: “Радио сам осам сати за посао чекајуц́и у реду за изложбу Кристијана Диора В&А за неке веома добростојец́е људе око средњих шездесетих.”

Те додао: “Право чекање у реду је било само три сата, али су ме замолили да узмем и њихове карте и сачекам да стигну, тако да сам имао само сате да прегледам музеј В&А који је плац́ен 20 фунти на сат, било је сјајно!“

Фредијеви клијенти варирају од младих породица па до добростојећих пензионера где је он проводио ледене зимске ноц́и у редовима уместо њих

Како каже и тврди Фреди, лето је његова најпрометнија сезона јер је на програму много догађаја где људи због популарности морају да стоје у реду.

“Нажалост, мислим да не могу да наплатим више од 20 фунти на сат  јер то не захтева никакву вештину или чак  неки напоран рад. Али то ми даје велику флексибилност да зарадим и прилагодим своје време. Моји пријатељи и породица сматрају да је то веома забавно, али дефинитивно нису били изненађени.” казао је Фреддие  за енглески Тхе Сун

Такође је казао да не може да стигне да одради пуно радно време од 8 сати  јер нажалост редови не трају дуже од неколико сати.  Уз све ово Фреддие  се оглашава на Таскраббит-у где такође оглашава дружење са куц́ним љубимацима, паковање, послове баштованства.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар