Муж Тање Савић открива: Варала ме је и са таксистом, далеко јој лепа кућа!

Душан Јованчевић, још увек законити муж Тање Савић каже да уопште није изненађен тиме да га је певачица варала док су били у браку. О томе је лист Курир јуче писао, а ради се да је фолкерка имала тајну везу са пекаром док су њих двоје били заједно.

Забава 01.02.2022 | 18:24
Муж Тање Савић открива: Варала ме је и са таксистом, далеко јој лепа кућа!

- То није ништа ново. Био је и таксиста. Али, свакако она више није моја брига и проблем. Ја сам се, хвала Богу, ослободио њених ланаца. Нашао сам себи мир, љубав и срећу у животу. Сад сам се максимално посветио себи и радим на својим сновима и циљевима - рекао је на почетку разговора Душан. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2016/09/04/21/984325_тања-савиц-аустралија-песме-хит-свадја-дусан-јованцевиц_фф.јпг?вер=1643714822" алт="Тања Савић, Свађа, Хит, Аустралија, Песме, Душан Јованчевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

Интересовало нас је кад је он схватио да га жена вара.

- Када смо почели да се забављамо, она је њега преварила са мном. Кад се вратила из Аустралије од мене, наставила је да се виђа са њим. Она ми је лично то признала. Слободно напишите све од речи до речи како сам вам рекао. Ја знам ко је тај човек - поручио је он.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ст

01.02.2022 17:30

Болесник

ОДГОВОРИТЕ