Вукановић удаљен из скупштинске сале уз помоћ људи из обезбјеђења

Посебна сједница НСРС почела је бурно у Бањалуци. Човић: "Дошли смо до Дејтона 2, ви то не видите". Шаровић поручио Додику да је од Српске направио глобални проблем и да Српску и српски народ води у суноврат.

Република Српска 01.02.2022 | 19:13
Вукановић удаљен из скупштинске сале уз помоћ људи из обезбјеђења

Након што је добио и трећу опомену, посланик Небојша Вукановић је уз интервенцију обезбјеђења морао да напусти скупштинску салу, након чега је напустила и већина посланика опозиције.

До тога је дошло, након што је Вукановић негодовао док је говорио Додик...

Ненад Нешић предсједник ДНС-а позвао је Милорада Додика да почне да испуњава своја обећања.

"Желимо да урадите оно што сте обећали и да вратите надлежности које сте обећали. Желимо јаку Републику Српску", казао је Нешић.

Јелена Тривић посланик ПДП-а у НСРС упитала владајућу коалицију да ли су одустали од враћања надлежности јер, како каже, у документима стоји да се полако одустаје од тога. 

"Шта се дешаваса Агенцијом за лијекове? Да ли ћете сада себе називати издајницима, када одустајете од закључака, одлажете војску, УИО.  Неко ко је пљачкао о народ у здравству је злочин. Играте се са животима људи. Ето гдје сте све спремни узети новац, сада нас позивате на јединство", казала је Тривићева.

У наставку скупштинског засиједања шеф клуба посланика СДС-а Миладин Станић истакао је да је Шумама Српске пљачка великих размјера.

"Хоћемо да се заустави криминал и пљачка и ми ћемо сарађивати, али престаните красти. Имам документацију о пљачки у Шумама", казао је Станић.

"Народ добро живи у Републици Српској и борци су од ове власти добили све, здравствено осигурање ...", казао је лидер СНСД-а Милорад Додик, који се похвалио економским показатељима и пријатељима које има, поменувши Русију и Србију.

Српска није глобални проблем, него о њој рђаво говоре рђави људи", казао је Додик...

Он је рекао да је Српска одраз оног што смо жељели, али нисмо до краја добили.

Цитирао је и своју кћерку у НСРС, која је написала: Шта би опозиција радила да није њега (Додика)...

Цитира и Ескобара, да је рекао да је наводно рекао да је опозиција тражила санкције Додику и АТВ...Занимљиво је да Додика није саслушао његов партнер Драган Човић, који је рекао да мора да иде због обавеза прије Додиковог обраћања.

Додик каже да не води процес сецесије...

Предлаже да НС РС подржи да услов за повратак представника Републике Српске у институције БиХ буде доношење закона којим би РС и конститутивни народи били заштићени од клевете и називања геноцидним.

Дошли смо до Дејтона 2

Након Шаровића, скупштини се обратио и предсјендик ХДЗ Драган Човић, који је између осталог навео и што је дошао.

Странци су сугерисали и Изетбеговићу да дође у НСРС.

"Неки су ми сугерисали да не идем, али неки и да идем", казао је Човић и навео да су му између осталог сугерисали и неки представници међународне заједнице, који су рекли и њему и Бакиру да доду у скупштину Републике Српске и тамо разговарају.

"Ми немамо другог рјешења него да разговарамо", казао је Човић.

Он је рекао: "Ми смо дошли до Дејтона 2. Ви то не видите!". 

Он је рекао да нема другог пута него разговарати и Републику Српску најбоље ћете сачувати у институцијама.

"Честитам вам на Републици Српској и чувајте Републику Српску", казао је Човић и упозорио је да је опасно мијењати Устав БиХ. 

Вјешта манипулација сједницом НСРС

Мирко Шаровић, је рекао да су стварно вјешто направили ову сједницу, одузели право посланицима да не говоре и редосљед говорника који иде од најмањих странака ка оним већим,  вјероватно да Додик, који ће на крају рећи шта је циљ овог засједања, јер је он тај који ово режириа.

- Ова сједница је малотрагична- казао је лидер СДС-а током обраћања и додао да ће да се осврне и каже шта је ово, да ли ми идемо ка процесу враћања надлежности или ћемо чути како да ријешимо питање Инцковог закона.

Он је рекао да у заједничке институције одлазе и раде српски представници. "Сједнице Савјета министара се одржавају и то редовне, једногласно се доносе одлуке и једна од тиј је издвајање 450 хиљада КМ за тужилаштво БиХ, које ви кажете да треба рушити", рекао је Шаровић и додао да је ово најкорумпиранија власт, трећа у свијету, казао је Шаровић и додао да због 30-40 породица су овдје богати а остали су у биједи.

"За ову ситуацију ви сте одговорни, ви владате 16 година господине Додик - казао је Шаровић, наводећи да је Додик одговоран јер је РС постала глобални случај и проблем у свим центрима. Запитајте се господине Додик због чега је то тако, ви нас водите у суноврат и цијену ће платити народ и Република Српска", казао је Шаровић.

 "Не  можете да пљујете Њемачку а онда тражите да вас прими... Ово више господине Додик нема смисла..."

Треба промијенити ток политике

Предсједник СП Петар Ђокић, чланица коалиције на власти, је рекао да треба промијенити ток политике.

Људи одлазе и оно што ме брине одлазе млади паметни људи", казао је Ђокић и додао да је сада вријеме да се одржи ова скупштина и позове на разговор. Он је рекао да је добро што је дошао Драхан Човић, и замјерио што то није учинио и Бакир Изетбеговић.

"Да је био мудар као отац му, он би данас био овдје у Бањалуци", казао је Ђокић и додао да треба о свим темама да се разговара.

Највеће кризе имамо кда су заједно СДА, ХДЗ и СНСД

- Све је јасно и зна се ко је власт у Републици Српској и у БиХ и ви се проузроковали ову кризу", рекао је предсједник ПДП Бранислав Бореновић и подсјетио да је и БиХ И  Република Српска након неколико мирних година дошла у ову ситуацију када су на власт заједно дошли СНСД, ХДЗ и СДА,

- Имате власт на свим нивоима и поднесите одговорност и нађите рјешење - рекао је Бореновић. 

- Када ове три странке заједно владају имамо највеће кризе", казао је Бореновић...

Он је рекао да појединци из власти намјерно пале ситуацију и закувавају...када смо молили, апеловали, тражили да се "Инцков закон" повуче, да се стави мораторију, да се тражи рјешење, ви сте нас проглашавали издајницима", казао је Бореновић и нагласио да ПДП као и остале странке неће подржати сулуде потезе власти и никада неће гласати за нешто што угрожава Републику Српску..  

Ово је нови почетак

Ненад Стевандић, коалициони партнер СНСД-а, каже да је ово нови почетак и није крај...

"Да је сада вријеме с обзиром на глобано стање у свијету...Прогутао сам жабу много пута", Похвалио је Човића да никада није тражио укидање Републике Српске у односу на Бакира Изетбеговића, који нас назива геноцидним...", казао је Стевандић.

Он је рекао да долази нова криза а то је изборни закон, који ХДЗ неће прихватити...

Такође, је рекао да НСРС мора донијети ВСТС Републике Српске. 

Дарко Бањац, представник посланичке групе у власти, каже сада је вријеме да идемо да краја без обзира шро неки говоре да ниије вријеме. Он је рекао да треба разговарати, али ако нема разговора, ми ћемо знати како заштити Републику Српску.   

У БиХ нема институција, постоје само Додик, Човић и Изетбеговић

Право да се обрати НСРС добио је и лидер ДНС-а Ненад Нешић, који је рекао, такође, да све треба да буде срамота што на дневном реду није питање бораца, који су се окупли испред НСРС тражећи да им се поправи материјални положај.

Он се посебно окомио и на предсједника НСРС Недељка Чубриловића, свог бившег страначког колегу, за кога је рекао да је срамота и да наноси штету и скупштини и Српској и да треба да буде смијењен.

И он је рекао да је ово само ради предстојећих избора и да не види због чега су прије позвани лидери ХДЗ И СДА на посебну сједнцу од предсједника парламентарних странака Републике Српске. 

Нешић је рекао да нема институција, у БиХ постоје само Додик, Бакир и Човић...

Бабаљу опомена

Након Селака да говоре су позвани и Дарко Бањац и Ненад Стевандић, као лидери својих сранака, али они нису у били у сали.

Посланик СДС Дарко Бабаљ добио је опомену због тога што се бунио јер му је ускраћено право да говори у НСРС, одлуком скупштинске већине, коју предводи СНСД.

Све је фарса 

Предсједник СПС Горан Селак је током обраћања рекао да је ово скупштинско засједање само још једна фарса у режији власти.

Умјесто да рјешавамо проблеме оних који су стварали Републику Српску, ми се у бавимо перифреним стварима", казао је Селак и додао да је срамно да лидер ХДЗ Драган Човић сједи у НСРС и обраћа се, а да је то право ускраћено онима који су испред (мисли на бБорце).

Он се између осталог осврнуо и на приче о враћању надлежности, наводећи да је то само предизборни трик...

Чубриловић, који на седници наступа као предлагач, је рекао да је пропаст преговора у Неуму само последњи догађај који показује да су се односи погоршали и нагласио да је потребно отворити суштински дијалог између главних протагноста у БиХ.

"Није било суштинског разговора, дијалога између главних протагносита у БиХ иако је било повремених билатералних сусрета појединих носилаца јавних и политичких функција у БиХ", рекао је Чубриловић.

Он је рекао да постоје скупштински закључци, које треба усвојити како би се ријешила ова ситуација на нивоу БиХ.

Вукановића напали људи из обезбјеђења Жељке Цвијановић

Посланик Небојса Вукановић је обавијестио НСРС и питао предсједника НСРС Недељка Чубриловића о нападу који је имао пред скупштинском салом.

"Ја сам нападнут од обезбјеђења предсједнице Републике Српске", казао је Вукановић и упитао да ли је он посланик и каква су то његова права.

Вукановић је такође навео да му је и члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао "Мрш...шта ћеш овдје".

Чубриловић је прекинуо Вукановића, као да се није ништа десило...

Посланици опозиције се буне јер не могу да учествују у расправи, јер је скупштинска већина то ускратила и дискусије свела на мали број оних који ће водити расправу о полиитчко-економској ситуацији у БиХ.

Сједници присуствује и предсједник ХДЗ Драган Човић, који ће се обратити посланицима, као и предсједник Републике Српске Жељка Цвијаноивић и члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

(БН)  

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

Гаврило

01.02.2022 11:34

ХДЗ, напада посланике, страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

01.02.2022 13:17

Поглwдај ти ста су влаатодрсци сад смислили, гледај тајкуна Цовица. Цццц

Name

СКY

01.02.2022 14:46

Да борци добро зиве не би протестовали испред НСРС! Хапсите лопурду из Бакинаца, на ста се цека?

Name

Мики

01.02.2022 15:30

Додиг је зло за овај народ, мора ха се хитно ријесити.

Name

Беба

01.02.2022 17:08

А ста је са Трговском Гором, Бурле? Је ли и то национални интерес?

Name

ре

01.02.2022 17:50

Сваки пут у Скупштини РС бурле протура редовно лажи и срамоти борце да борци добро живе у РС, а ударио плафон цијене у РС.

Name

Дриблер

01.02.2022 11:35

Ломи багру Вуканеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

01.02.2022 11:35

Цубриловиц папак СНСД. Никакав цовек није. Кукавица фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМЕН

02.02.2022 12:19

ЦУБРИЛОВИЦ излеплели старац продана дуса он да води седницу Народне Скупстине РС ХА ХА ХА ВУКАНН зив и здрав био ти нама удри по Лоповима и БАГРИ дабогда се осугали проклетиЛАЗОВИ близу им је КРАЈ16

Name

Б.Лука

01.02.2022 11:38

Ова тзв институција је изгубила сваки смисао.Њих све треба распустити и формирати нову

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

01.02.2022 11:38

Цубри је бас нервозан хахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

01.02.2022 11:39

Дакле, довољни смо сами себи за самоуништење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

01.02.2022 11:40

Свака кап крви проливена за Републику Српску је превише јер у институцијама Републике Српске главну реч воде они који не жале ни рјеку проливене крви свога народа само да њима буде добро. Ми који смо крв пролијевали за Републику Српску сада смо робови невиђених моралних наказа којима је рат добро дошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

01.02.2022 15:25

Јесте друже, јесте тако. Али није то случајно. То је зато што ми тако гласамо.

Name

Милан

01.02.2022 11:40

Свако жив зна да обезбјеђење никога прво не напада. Вукановић је провоцирао и зато је обезбјеђење и реаговало. На Вукановићево питање каква су његова права у Скупштини се може рећи да он има права као и сваки други посланик, ни већа ни мања и да мора поштовати правила понашања и рада у Скупштини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин

01.02.2022 13:16

Чуј то...

Name

Ре

01.02.2022 14:58

Ајд милане овце цувај. Досадан си висе и Богу и народу.

Name

Бл

01.02.2022 14:59

Скупстина има своје обезбједјење . Засто је потребно и лицно обезбједјење? Да ли смо ми сигурна земља ? Оцито не !

Name

Ре Милан

01.02.2022 15:20

Данас ниси тако опширан , мора да је сендвич био бајат.

Name

Каурин

01.02.2022 11:41

Паразит Додик приватизовао Скупстину. А народ нек ћути, сиса даску и гули кору с дрвећа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РП

01.02.2022 11:41

Милорад и Жуја остварише сан свих Хрвата;сабор у Бања Луци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан

01.02.2022 11:48

То је Северна Кореја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Популус

01.02.2022 11:50

Вукане имаш мој глас и ти и Јелена . Подржавам те 100 %

ОДГОВОРИТЕ
Name

гордана

01.02.2022 11:52

Узас ста се ради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

01.02.2022 11:54

Брука и срамота како се понаша члан пресједништва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледалац

01.02.2022 11:58

То и није скупштина него риалити у режији снсд-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

01.02.2022 11:58

Е јадна ли је ово скупштина.Овим и оваквим потезима само показује сво своје незнање немоћ и неспособност за вас дјење државе.Није ми јасно зашто опозиција миено прохвата све ово.И; на је дебело дисккиминирана али ето као да им то одговара.Јадна смо ми и жалосна заједница чим се влада и опозиција гледају као отворени непријатељи а дрзава плаћа гориле да буквално туку народне посланике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

01.02.2022 12:02

Изгубили су компас. Много је тузби у игри. Корупција и криминал су уздрмани. Нервоза се осјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзомба

01.02.2022 12:03

Побили се сви дабогда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕНАГЕР

01.02.2022 12:08

С обзиром да актуелна власт у медијима бомбардују јавност да је Вукановиц страни плаценик онда овом обезбједјењу није ни замјерити И њима је такодје напуњена глава са таквим изјавама да су они помислили да Вукановиц ради за МИ5 и да из свога телефона упереног у предсједницу као агент 007 мозе да испали убитацан пројектил по њу То це вам у наредном периоду боље објаснити разни Цераници Зупљани Радовановици Галијасевици и други

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вyцко

01.02.2022 12:13

То Вукане царе!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

01.02.2022 12:14

Ја обезбјеђења и јада мангупи са значком изадјите фрајери на ливаду пас вам јебо матер сеоску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2022 15:13

Обезбјеђење бас спремно имају завршен курс у полицији и као зајебани смо хаххахахахахахах

Name

КАМЕН

02.02.2022 15:08

ИХИТЛЕР ЈЕ ИМАО ОБЕЗБЕДЕЊЕ ГЕСТАПО

Name

борац

01.02.2022 12:16

Сад је и дефинитивно показано ко су Додик и Зељка вазнији им Цовиц од србски бораца .Устани народе недај се газити по који пут висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

01.02.2022 12:18

Колико има бораца у скупштини? Постоји ли податак. Не да покаже на папиру већ да знају саборци да је учесник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xаxаxаxаxа

01.02.2022 12:32

Комедија....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бирац 92-95

01.02.2022 12:33

Стевандић, јос коју годину и неће моћи ни ходати...комби странка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РП

01.02.2022 12:36

САБОР ЈЕ ТО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

01.02.2022 12:38

Није то никакво бурно засиједање Народне скупштине, већ неоговорно понашање појединаца који би да угрозе достигнути степен сарадње српског и хрватског народа зато што су оба народа у ситуацији да ако се не буду држали заједно да ће бити мајоризовани од једног доминантног народа. То раде неодговорни појединци који би да се испромовишу пред изборе не водећи нимало рачуна о претходно поменутим суштинским питањима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2022 15:35

То вас везе Јесеновацка градја? Или сверц током рата?

Name

БОРАЦ

01.02.2022 12:48

Фино као у ЦГ тамо Дритан а Шејић код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМЕН

01.02.2022 13:18

НИЈЕ ТО СЈЕДНИЦА Народне Скупстине РС то је скуп ДОДИНЕ СЕКТЕ јер само они имају право глса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блллл

01.02.2022 13:34

Гледам сједницу ова дискриминација посланика непостоји у свијету властодрсци саставили посланик како њима одговара

Name

ЗОКИ

01.02.2022 13:20

Највећи Издајници у српском роду су челници СНСДа и остали њихови требати.Брига њих за Народ и РСу битан је ВСТС РСе јер су их почели у Сарајеву у Тужилаштву истраживачи шта су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

01.02.2022 13:23

Због личних интереса у Рату заставе везали СДА И ХДЗ,а сад СНСД И ХДЗ и то је као сад са наше стране нормално,а није било нормално прије рата заставе везане СДА и ХДЗ,који смо ми Народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамото

01.02.2022 13:23

Гледај овог Дјокица, лазова и срамоте. Сад он разговарао с неком групом за инвестиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

01.02.2022 14:10

Дјокиц морају паметни млади одлазити кад од тебе старог и глупог не мозе да напредује јер није у секти црвеној неце са се бави криминалом неце да дила да се дрогира јер је паметан и зато одлази а има игор горица вицо цвијановици и остали ви сте ту ви сте досли у град ал брзо це крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

да се зна

01.02.2022 14:12

Довели су човјека који је био машински техничар у фабрици Соко и то би и остао да нису испливали нељуди. Био је комуниста. Данас је доктор наука, националиста и поборник усташа. Данас има милионе а није имао ни стан. И довели су таквог човјека да прича Србима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лази

01.02.2022 14:26

Колико само изговорених лази и обецања је овдје рецено из Додикових уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

01.02.2022 14:31

Милорад Додик каже да се непита за све , прије Чубриловића рекао кад ће бити скупштина ,сад он предлаже шта да раде а мали Шулица га замољава да прекине јер је пробио вријеме говора , само нам слиједи пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дабогда

01.02.2022 14:43

Да он тако живи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карамурат

01.02.2022 14:49

Брацо Срби , Далеко сте догурали од великих србенда до хрватских вазала и слуга! Никад Срби и Хрвати нису били пријатељи,само у слуцају буцања Босне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2022 18:30

Нису никад били ни непријатељи тек тамо од стварања прве Југославије завадисе нас и закрвисе.

Name

Алан Форд

01.02.2022 14:58

Шта се буните (опозиција) што сте уопште долазили да учествујете у игроказу. И треба да вас Мииииле попљује и запиша као кер тарабу. Нисте ни за шта друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

касандра

01.02.2022 15:44

Из једног разлога је овај народ толико прост и некултуран , почевши од Вас који сте прости а вјероватно и необразовани ,свако узима себи за право да млати по порталима глупости , ово је вјероватно Ваш вокабулар за који сте једино и способни .

Name

Мики

01.02.2022 15:11

Тацно је да се у РС боље зиви у односу на прије.Знам да истина неке боли али то су цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

01.02.2022 15:32

Мој Милораде ти си доиста постао безобразни лажов без премца. Како те није стид спомињати борце зашто се не суочиш с њима Сидји мало медју обичан народ поразговарај с њима а немој им говорити дасе жале Тити Кад би се они могли пожалити врло брзо би проблем био решен а ти би еxпресно на Голи оток

Name

Бомбаш

01.02.2022 16:18

Твиј примјер вјерујем ти, мозе ли се зивјет са 300 КМ пензије. Ко се ували на Будзет из било које странке онда си Тито. А радит код приватника за 700-800 КМ имати Школарца или Студента у куци није жувот вец презивљавање. Ја лицно зивим лосе Борац сам прве категорије незапослен.Рањен Болестан требам да презивим са 70 КМ мјесецно.Инвалиднину ти ревиуију сваке године као да це нарасти оно сто си изгубио у рату.

Name

ЗНАЊЕ

01.02.2022 15:38

Данас је у Народној скупштини једну велику истину рекао Драган Човић, а то је да смо дошли до Дејтона 2. Наравно управо оног што он жели да би се направио трећи ентитет. Дејтон 2 не би ништа добро донио Републици Српској, чак би и територијално била много мања, јер би Миле Додик своме ортаку направио и територјални уступак. Ово само потврђује лик и караактер Миле Додика. Његово србовање и Република Српска су њему само инструмент за покриће његовог богаћења и његових кумова. Њега интересује само капитал и тражи начин како да га сачува. Требају му тужиоци и судије који ће судити како он каже. Само његов карактер може јавно у Народној скупштини рећи да се данас добро живи у Републици Српској и да борци имају све. Имају наравно његови следбеници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

01.02.2022 15:40

Борци добили све . Како га није стид , срамота , он је највеца брука Српског народа . Лопови су добили све на челу са њим ( милокрадом ) !11

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwww

01.02.2022 16:16

Желим. Да и Додик. Живи у овој. Сиротињи. Ка народ и борци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зокс

01.02.2022 16:17

Хрвати стално гласају са СДА против РС а данас досли да се обрацају у скупстини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

01.02.2022 16:27

А да се мало мењамо па да и ви овако добро зивите а ми да се патимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаЦ

01.02.2022 16:57

Зора Видовиц има стан у Лондону насеље Цхелсеа , 5 000 000 £

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

01.02.2022 17:13

Нажалост морао је Вукановић бити удаљен јер онакво понашање није за Народне скупштине. Надати се да ће идући пут показати бар елементарну културу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2022 19:58

Коју културу има твој рудоња? Јел да показује средњи прст.

Name

ре

01.02.2022 21:48

рудоња је увјек био волусина,такво му је васпитање није он крив

Name

Ре ре

02.02.2022 10:03

А посто је увијек био, требамо то толерисати? Осим тога Вукан никад није вулгаран.Не знам колико то вама знаци.

Name

Милан за Ре и за ре

02.02.2022 11:23

Ако по вама Додик нема културу зашто се онда Вукановић не удостоји и својим примјером покаже праву културу па да онда ми гласачи кажемо е сад ћемо њему тако културном дати гласове. Јок, неће он то ! Он покушава да глуми Додика, а има народна пословица која каже:"није свачије срат по путу".

Name

Ре

02.02.2022 14:04

Милане зове те мајкицка и спириц по сендвиц.

Name

Борац

01.02.2022 17:30

Брацо моја,сиротињо,устајмо сви за мотке!Зивјела опозиција!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КД

01.02.2022 17:34

Бањац је комплетан идиот, они који га прате су рак друштва са својим чисто интересним дјеловањем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2022 23:00

Бањац је један кењац. Дана стажа нема а има милионе, "мали" Додик.

Name

борац

01.02.2022 18:45

дјубрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гандаф

01.02.2022 20:32

Вукановица подрзавам али данасње понасање не прилици једном посланику стварно је претјерао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата Миле

02.02.2022 04:39

Интересује ме, када везујемо заставу са Хрватима? То ме подсјећа на један почетак, почетак од кога никако да се одмакнемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

02.02.2022 07:30

ВУКАНОВИЋ ЈЕ ЗА ПОЗИЦИЈУ КРАЉ А ПОЗИЦИЈА ЈЕ ТОЛКО ПОКВАРЕНА ДА ЈЕ УСМРДИЛА ПОЛА СВИЈЕТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једног дана

02.02.2022 09:56

Када вам забране да прицате, ви цете и тад долазити на сједнице.То це за вас бити јос боље, примацете плату за сједење.Свакако нисте ниста рекли и кад сте имали право прицати.

ОДГОВОРИТЕ