Шпанска певачица "украла" хит Даре Бубамаре и са плагијатом иде на Евровизију!

Дара Бубамара поново је у епицантру скандала. Овога пута на светском нивоу. Њену песму "Екстравагантно" из 2017. године коју су радили Стефан Ђурић Раста и Слободан Вељковић Цоби ископирали су ни мање ни више, него овогодишњи представници Шпаније на за Евровизији.

Забава 31.01.2022 | 17:35
Шпанска певачица "украла" хит Даре Бубамаре и са плагијатом иде на Евровизију!

Наиме, певачица Шанел (Цханел) изводи нумеру "Сломо", коју као аутори потписују: Лероy Санцхез, Ибере Фортес, Маггие Сзабо, Кеитх Харрис и Ајен Тхонен. Међутим, медији у Шпанији као и друштвене мреже горе да је у питању плагијат и да се јасно чује сличност између Дариниг хита и овогодишње представнице Шпаније на престижном такмичењу које ће бити одржано у мају у Италији.

 
Dara Bubamara
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Победничка песма Шанел треба да буде дисквалификована због непоштовања евровизисјких прописа.Она је иста као песма Даре Бубамаре из Србије - један је од коментара на Твитеру.

Дара Бубамара каже да јој прија што је главна тема медија у Шпанији због тога што је њихова овогодишња предсатвница на Евросонгу ископирала њену песму "Екстравагантно". Популарна певачица каже да њен тим спрема тужбу:

- Данас кад сам ушла на друштвене мреже шокирала сам се. Добила сам милион порука од непознатих људи из Шпаније. Слали су ми линкове и скриншотове натписа у тамошњим медијима да је овогодишња представница на Евросонгу ископирала моју песму. Послушала сам и јасно се чује сличност. Међутим, мало су закаснили, или су мислили да неће бити проваљени. Ја сам то снимила 2017. године, а сад је 2022. Видим да се дигла фрка, а и мој тим ће поднети тужбу - каже Дара.

Dara Bubamara
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Она признаје да јој прија што је копирају Шпанци.

- Сад ће цео свет да чује за мој хит. Тако и треба. Евросонг је светски познато музичко такмичење и сви ће да коментаришу плагијат. Раста и Цоби су урадили праву ствар, Екстравагантно се и по неколико пута тражи на мојим наступима - каже певачица.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар