Потврдило се да је власт Српске имала неискрене намјере

Шаровић каже да је од почетка знао и на то смо упозоравали да им је намјера неискрена и да је то само покушај скретања пажње са њиховог огромног степена криминала и корупције. 

Република Српска 29.01.2022 | 18:01
Потврдило се да је власт Српске имала неискрене намјере

- У изолацију треба да иду они који су одговорни за ову политичку ситуацију, а не да испашта цијели један народ и грађани Републике Српске. У покушају да прикрију криминал, корупцију и бројне афере и да заварају народ причом о тобожњем враћању надлежности, довели су до оваквог могућег расплета – истакао је Мирко Шаровић, предсједник СДС коментаришући изјаве Урсуле фон де Лајен да ће Српска сносити посљедице Додикове политике. 

Шаровић истиче да је неодговорном политиком и себичним понашањем власт у Републици Српској народ изложила веома опасној ситуацији.

„Ми смо сво вријеме упозоравали да може доћи до овога, а то би значило слом економског система. Умјесто да су се уразумили они су покушавали да се покажу као неки хероји који спасавају Републику Српску, а у ствари су је гурали према оваквом могућем исходу који би могао да значи изолацију“, поручио је Шаровић.  

Шаровић каже да је од почетка знао и на то смо упозоравали да им је намјера неискрена и да је то само покушај скретања пажње са њиховог огромног степена криминала и корупције. 

„Власт која је неодговорна и која пљачка и краде од свога народа у вријеме пандемије мора што прије да оде како би се наставио нормалан живот. Републици Српској треба власт која ће управо да ради супротно од ове власти, која је способна да води овај народ ка економском просперитету и бољем животу што је један од главних циљева политике Српске демократске странке“, заључио је Шаровић. 

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Европа

29.01.2022 17:39

Господине Саровицу да ли постоји адвокат у опозицији да поднесе тузбу против Додика због стете коју је проузроковао за Р.Српску а и цитаву БиХ ?Мислим да је вријеме да урадите несто за овај народ.Подрзацемо вас само да се стане у крај стетама које наноси насем народу ! Ваљда је законом забрањено униставање сопственог народа? Мозда правници знају ста је дузност изабраних политицара а ста је забрањено.Ако се не заустави убрзо це поново задузити и продати сва наса добра и како це те објаснити гласацима да нисте ниста урадили да то спријеците?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сасха

30.01.2022 07:46

Наивно, па не одлуцује адвокат него судија који је опет у рукама власти. Зато нам и јест стање овакво јер тузиластво и судство раде по налогу власти...

Name

Хисторијска Поука

30.01.2022 08:18

Одлицан коментар. Опозиција је на потезу..

Name

Децко

29.01.2022 18:32

И СДС би исто крао, само са својим људима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мик

30.01.2022 00:59

Исто да. Ми смо осуђени на пропаст са оваквим људима. Можда боље и не заслужујемо

Name

РЕ ДЕЦКО

30.01.2022 08:19

Нема више шта украсти, све је то Миле покрао, још сам остале очи у народа, само још то има да извади. ???

Name

БЛ

29.01.2022 22:03

Какве си ти намере имао и стално се са тим истим Милорадом договарао, издајниче и обмањивачу овог лудог народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

29.01.2022 22:36

Срби су кроз историју на власти увјек крали и мало давали народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

29.01.2022 23:39

Лицемјерно. Сада ликује, а цијело вријеме ради против програма своје странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

30.01.2022 01:42

Мирко Шаровићу, аве што кажеш је истина, али је проблем што опозиција не говори ништа у прилог томе као промијенити стање. Неће бити довољно да се промјену људи, односно странке на власти. Морамо знати шта је то ново, као направити то ново стање и који људи то могу. Очито да то не може генерација Миле Додика, а којој и ти прпадаш. Нажалост тој генерација припада и већина водећих људи у СДС. Мирко, мораш да знаш да већина људи не слуша шта политичари говоре, јер много тога не разумију. Многи људи посматрају, а морамо признати да је много љепше, а и сигурније глети младе људе попут: Јелене Тривић, Вукоте Воведарице, Небојше Вукановића, Драшка Станивуковића, Милана Радовића, Солака па и Нешића. Мој савјет за почетак да комуникацију са народом у јавности препустиш неком од млађих људи из СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ