Селин Дион се погоршава здравствено стање: Не може да устане из кревета!

Канадска певачка дива Селин Дион већ неко време има здравствених проблема, а да се њено стање знатно погорашло открила је њена блиска сарадница која тврди да певачица готово више и не може да устане из кревета.

Магазин 25.01.2022 | 21:38
Селин Дион се погоршава здравствено стање: Не може да устане из кревета!

Она је у октобру дуго најављивану турнеју због нарушеног здравственог стања, а сада је њена другарица изразила забринутост због њеног стања.

Селин наводно више не може да устане из кревета нити да се креће, преноси Неwс.ин.

Њен пи-ар тим раније је саопштио да певачица болује од мишићних контракција, због којих не може нормално и сигурно да се креће по сцени, те је тада отказала концерт у Лас Вегасу.

Међутим, она се наводно месецима бори са с јаким и дуготрајним грчевима у мишићима, а њена пријатељица истиче да Селин има јаке болове у ногама и стопалима који је потпуно паралишу.

Она је испирчала и да је Дионова јако смршала, као и да због таквог здравственог стања отежано брине о својим синовима, близанцима Едију и Нелсону.

Селин се, иначе, 15. јануара обратила фановима на Инстаграму, истичући да има оптимизам.

"Мислила сам да ћу се досад опоравити али изгледа да ћу морати још неко време да пратим савете лекара и будем стрпљива. Једва чекам у потпуности да оздравим и вратим се свакодневици као и сцени", поручила је она и додала да је дирнула подршка коју јој пружају, као и да јој то веома значи.

(Нова.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар