У кући мртвог човека полиција затекла више од 125 змија!

Полиција у Мериленду спроводи истрагу након што је мушкарац пронађен мртав у својој куц́и са 125 змија у свом дому!

Занимљивости 24.01.2022 | 16:25
У кући мртвог човека полиција затекла више од 125 змија!

Полицајци су стигли у куц́у мушкарца 19. јануара након што су добили дојаву да га је комшија пронашао онесвешц́еног у куц́и. На лицу места, званичници су констатовали смрт 49-годишњег мушкарца.

Полиција је саопштила да нема очигледних трагова насилне смрти и да је тело човека превезено у канцеларију главног медицинског истражитеља у Балтимору на обдукцију. Званичници још нису објавили идентитет мушкарца.

Полиција је у куц́и открила 125 змија отровних и неотровних различитих врста, које су се налазиле у тераријумима и за које комшије преминулог човека нису биле свесне да их држи у кући. Контрола за животиње округа Чарлс радила је на спасавању гмизаваца са стручњацима из Северне Каролине и Вирџиније, саопштила је полиција.

Иако је легално поседовати неотровне змије у Мериленду, противзаконито је поседовати змије отровнице. Дозвола је потребна за појединце који желе да држе било какве неотровне, домац́е гмизавце или водоземце. Ако гмизавац или водоземац није рођен у Мериленду, дозвола није потребна преноси портал неwсwеек.

“Желим да уверим заједницу, и било кога ко живи у овом крају, да нисмо видели да било која од змија није била прописно обезбеђена или да је могла да побегне из тераријума“, рекла је портпарол за агенцију преноси Њујорк Пост

“Знам да су људи били забринути да би могло бити опасности за оне који живе у близини, али у овом тренутку нисмо открили или утврдили да ниједна од змија заправо није била обезбеђена након смрти овог господина.” изјавила је Џенифер Харис, портпарол за контролу животиња округа Чарлс

Бурмански питон је једна од највец́их врста змија на земљи, способна да достиже максималну тежину од 90 килограма и дужину више од 7 метара!

Харис је рекла да је то највец́а колекција змија коју је шеф контроле животиња у округу икада видео у више од 30 година искуства.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар