Жени се Слоба Радановић!

Певач Слоба Радановић говорио је о актуелностима из свог живота.

Забава 23.01.2022 | 21:10
Жени се Слоба Радановић!

На самом почетку разговара осврнуо на целу ситуацију са пандемијом.

- Фино сам се снашао током короне, битно је да имаш некога да поделиш све ово. Јавних наступа не мањка, радимо доста, обишли смо где год смо били позвани, али то ништа није до нас. Ја на мојим наступима дајем 200 посто себе, волим да наступавам, волим ту енергију коју имам са публиком, трудим се да сваку емоцију дочарам на прави начин и видим да се то људима допада, ваљда радимо нешто како треба - каже Слоба у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

Причао је и о својој вереници Јелени Ђуричанин.

- Здрава, жива, добро је... Све је у најбољем реду, да је боље, не би ваљало! Она се трудила да избегне медије, није она из обог света, али кад год се појавимо заједно, то је неизбежено и нормално да ми импонује - искрен је Слоба, па открива шта му тренутно смета у животу:

- Где год се окренеш, нешто није идеално. Тренутно је то килажа. Доста вежбам, сваку врсту тренинга волим, то преферирам и људи уголавном нису навикли на овакве певаче које изгледају као ја. Не волим алкохол, водим неки другачији живот и да нема тог тренинга, мислим да бих полудео - каже певач.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/01/23/18/2878889_сцреенсхот-11_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/01/23/18/2878889_сцреенсхот-11_фф-с.јпг?вер=1642959429" алт="Слоба Радановић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Премијера

Можемо ли очекивати да стане на луди камен - гласило је питање.

- Па, можемо. Можемо очекивати да то буде ове године, мислим да је време за то, размишљам о тим стварима, оснивању породице и једва чекам да се опробам у томе. Не знам како ће то све изгледати, нисмо причали, али обавестићемо вас све на време. Има многих колега које бих волео да ми запевају на свадби, можда Дарко Лазић, Пријовићка, њих волим и приватно да слушам, Јован Перишић, ма биће свега - открива премијерно Радановић, па додаје:

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-01-23/01232022091236.јпг" />

- Ни мама не зна ништа конкретно још увек, али она Јелену много воли, не сумњам да ће се одушевити. Да она није права за мене, мислим да би се то одавно распало. Није ми битно да ли ће бити дечак или девојчица, битно само да је живо и здраво - закључује Слоба Радановић.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

паре

24.01.2022 09:09

МУзицари се радо зене а велике скандале праве кад се разводе.

ОДГОВОРИТЕ