Данас хладно уз наобчаћење са снијегом

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује постепено наоблачење прије подне, уз повећање облачности у другој половини дана са снијегом понегдје, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.

Босна и Херцеговина 23.01.2022 | 09:13
Данас хладно уз наобчаћење са снијегом

Јутро је хладно уз мраз, углавном облачно, а на југу претежно ведро. Током прије поднева биће облачно на западу, а сунчано и уз сунчане периоде у осталим предјелима, након чега се очекује постепено наоблачење на сјеверу, а током дана облачност захвата централни појас и источне предјеле.

Око поднева слаб снијег на западу и сјеверу, а поподне и увече облачно уз слаб снијег најизвјесније у централном појасу и на истоку, док на сјевероистоку остаје претежно суво.

У вишим предјелима очекује се мањи пораст сњежног покривача, док ће на југу Херцеговине бити претежно сунчано и вјетровито.

Максимална температура од минус четири до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус седам Целзијусових степени.

Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура у 7.00 часова: Калиновик, Чемерно и Бугојно минус 13, Хан Пијесак минус 12, Зеница минус 11, Соколац и Тузла минус 10, Сарајево и Рудо минус девет, Сребреница минус осам, Добој, Мркоњић Град и Гацко минус седам, Билећа, Рибник и Мраковица минус пет, Бијељина, Србац и Ливно минус четири, Бањалука, Приједор и Сански Мост минус три, Нови Град и Градачац минус два, Требиње и Бихаћ минус један, те Мостар нула Целзијусових степени.

(Срна Фото: Агенције) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боско

23.01.2022 09:45

Мислите наоблацење ваљда?

ОДГОВОРИТЕ