Мостар: Након потјере полиција ухапсила три особе

Осамнаестогодишњи младић из Мостара повријеђен је у мостарском насељу Балиновац, гдје су припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) Херцеговачко-неретванског кантона (ХНК) спријечили већи сукоб двије хулиганске групе.

Босна и Херцеговина 22.01.2022 | 19:35
Мостар: Након потјере полиција ухапсила три особе

Портпарол Управе полиције МУП-а ХНК Људевит Марић рекао је да је мушкарац ударен аутомобилом у којем су се налазила три особе из Сарајева.

Након полицијске потјере, они су ухапшени на подручју Бијелог Поља, сјеверно од Мостара.

Повријеђени мушкарац је колима Хитне помоћи превезен у Центар ургентне медицине (ЦУМ) Универзитетске клиничке болнице Мостар, а степен повреда које је задобио за сада је није познат.

Овај сукоб се догодио након пријатељске утакмице између Сарајева и Љубушког, која је одиграна у том западнохерцеговачком граду.

Према писању појединих медија, неколицини навијача Сарајева су оштећени приватни аутомобили, а наводно чула се и пуцњава.

Како је дошло до сукоба у Мостару, будући да су навијачи Сарајева били под полицијском пратњом, за сада није познато.

Медији преносе да се наводно дио навијача из Сарајева искључио са магистралног пута у Житомислићу и да су се другим правцем довезли до Мостара, гдје их је сачекала група навијача, како се претпоставља Зрињског.

(Срна  Фото: Г. Ш./Клиx.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар