Колеге се опраштају од легендарног певача!

Певач Аки Рахимовски преминуо је данас, објавили су медији.Чим су чули за тужне вести, Акијеве колеге су почеле да се опраштају од њега на мрежама, а међу првима су то учинили и чланови групе Рибља чорба.

Магазин 22.01.2022 | 17:22
Колеге се опраштају од легендарног певача!

- Напустио нас је изузетан човек и уметник. Човек великог гласа и доброте, од кога је како и сам Бора каже, учио занат, који је био велики пријатељ, недостајеће истински. Почивај у миру драги Аки - написали су они.

Иначе, и сам Аки је једном приликом открио за Курир да је у време највећег пријатељства са Бором Ђорђевићем, требао и да се окуми са њим.

- Чињеница је да је то требало да се деси у млађим данима, али то је давна прошлост. И даље сам пријатељ и са Бором, а и с том госпођом, која сада има породицу и свој живот - испричао је својевремено Аки.

Ненад Милосављевић, Неша Галија каже да нас је напустио велики уметник, човек и пријатељ као што је био Аки Рахимовски:

- У баш ми је жао. Још једна лоша вест. Он је човек који је својим делима све показао. Ми имамо ту привилегију да нас људи могу процењивати на основу наших дела. Шта год рекли је мало за оно што је он био. јако много великих људи је отишло и то баш није добро. Шта да ради човек, нека му је вечна слава.

 

Никола Роквић се од Рахимовског опростио на Инстаграму.

Nikola Rokvić
фото: Ана Паунковић

- Путуј маестро, колико сма само учио од тебе. Велики певач са сјајном бојом, интонацијом и бојом. Хвала ти. С Богом - написао је НИкола.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/01/21/16/2876441_реална-прица-с02еп04-зељко-с-16x9.00-16-23-07.стилл003_фф-с.јпг?вер=1642858057" алт="Жељко Самарџић" />
фото: Курир телевизија

Са друге стране, Жељко Самарџић је исто учинио на свом профилу:

- Почивај у миру генерацијо, нека ти је вечна слава - написао је Жељко и постовао <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3855569/аки-рахимовски-интервју" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Акијеву фотографију.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јос

22.01.2022 17:53

Један ,огроман губитак.Ово је претузно.Поцивај у миру драги Аки.Таквих умјетника,који нас напустају,један по један висе неце ни бити.Нека ти је вјецна слава и за све хвала.Обиљезио си моју младост својим пјесмама.

ОДГОВОРИТЕ