Вучићева порука: Нема повлачења! Побиједићемо их све!

"Нема повлачења! Победићемо их све. Заједно ", порућио је предсједник Србије.

Србија 21.01.2022 | 23:53
Вучићева порука: Нема повлачења! Побиједићемо их све!

Предсједник Србије Александар Вучић упутио је поруку на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" након најновијих сазнања до којих је дошла српска полиција уз помоћ колега из Еуропола да се припрема атентат на предсејдника.

"Нема повлачења! Победићемо их све. Заједно ", порука је на Инстаграму.

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миле

21.01.2022 23:22

Да толико ради колико лазе бозе сацувај будале...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид

22.01.2022 09:44

Он се позива на урадјено на оно сто је видљиво. Плате и пензине су стабилне са порастом.... Зивот у Србији је сигурнији..... Проблем Србије је Београд као административни центар СФРЈ гдје се накупило много нерадника,самоуправљаца. Проблем је сто људи наце да раде,неце да се боре за боље....цекају да им други обезбједе добар зивот...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОК

22.01.2022 10:53

Ви сте господине потпуно у праву. Нас народ ради само кад мора. Колико је Србија напрадовала види се на сваком кораку. Нагоре је кад људи невиде и ако оци имају . Господин Вуциц је дигао србију из пепеле као Путин Русију. То нико немозе и ако многи зеле да оспоре.

Name

Драшко

22.01.2022 09:57

Најбољи владар, који се може поредити са Милошом Обреновићем. Мораш бити мудар, добар преговарач, једно причати друго радити, помагати Србима на све стране. Успоставио је одличне односе са Турском и Мађарском, традиционалнлним непријатељима, а са Албанијом и Македонијом створио ОПЕН БАЛКАН. Остао му је проблем Косова и могућност побољшања односа са старим непријатељем Хрватском. Иначе, врло је тешко преговарати са народима који мисле америчком главома (Бошњаци и Косовари), а са народима који знају хиљаду година ко су и шта су није проблем.

ОДГОВОРИТЕ