Назадна политика доводи у проблем Српску и Србију

"Додикова политика је довела да имамо све више непријатеља, а у деликатну ситуацију ставила је и матицу Србију и самог предсједника Вучића који упорно у континуитету чини огромне напоре да очува мир и стабилност у региону али и да помогне Републици Српској политички, економски и на сваки други начин", казао је Шаровић.

Република Српска 21.01.2022 | 17:19
Назадна политика доводи у проблем Српску и Србију

- Милорад Додик авантуристичким и непромишљеним потезима отежава позицију Републике Српске и наноси јој огромну штету из дана у дан. Политика једноумља никада и никоме није донијела добро, па неће ни Републици Српској - казао је предсједник СДС Мирко Шаровић.

Он упозорава да је Додикова политика, коју слијепо проводе његови послушници, нанијела велику штету Републици Српској са несагледивим последицама чије размјере ћемо тек осјетити.

"Та политика је довела да имамо све више непријатеља, а у деликатну ситуацију ставила је и матицу Србију и самог предсједника Вучића који упорно у континуитету чини огромне напоре да очува мир и стабилност у региону али и да помогне Републици Српској политички, економски и на сваки други начин", казао је Шаровић.

Умјесто језика разума, каже Шаровић, ми имамо бусање у прса и супростављање сваком ко другачије мисли.

"Овакву назадну политику Додика која има шири погубни утицај и регионалне посљедице, укључујући и компромитовање искрених напора предсједника Србије, морамо у интересу Републике Српске зауставити на сваки могући начин и по сваку цијену ради заштите Републике Српске и народа који у њој живи", казао је Шаровић.

Предсједник СДС-а каже да су зато предстојећи избори од велике важности када морамо све учинити да Додикова полиитка буде поражена и да на кључна мјеста дођу људи који знају како вратити Републику Српску на мјесто које јој припада и коју неће заобилазити пријатељи и страни инвеститори.

(БН) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ЈЕДИНСТВО у цувању РС

21.01.2022 16:36

Па друзе не мозете и ви наносити стету РС због додика морате дават подрзку РС а додика побиједите на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 Британских обавештајаца

21.01.2022 22:13

Не може се "баја"побједити на изборима из више разлога,прво слаба излазност,што њему иде у прилог,све буџетлије и већином пензионери и колективи гдје влада "снсд"гласају за њега,крађа избора и куповина папака са народним парама,има и гласове сеоских лола и бараба који пију пиво испред сеоских земи јер је у њиховим испраним мозговима он патриота,борац до посљедњег Србина,тако да ће се тешко побједити на изборима,превелик је улог поготово за "Бају",њему је бити или не бити!

Name

РЕ

21.01.2022 16:39

Добро Шаровић каже Вучићу за бурлу и РС , а хоће ли Вучић то зло што нас је снашло са бурлом уважити то је питање на чекању без одговора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саманта

21.01.2022 16:52

Вуциц пуно гледа кроз прсте рудоњи. Вријеме је да му казе доста и да га спусти на земљу. Рудоња се отео контроли и изгубио разум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

21.01.2022 17:01

Не будали без потребе. Није Вучић луд да би му један Додик могао нашкодити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

21.01.2022 17:02

ОПОЗИЦИЈО! Какве изборе ви чекате. До избора Црбени ће продати Електропривреду,растурити и ово мало народа што је остало,задужити нас јо једну милијарду,а у септембру нагулити бјежати у дестинације у које си изнијели покрадени народни новац.Зато под хитно уз благослов Србије поведите преостали дио народа да збацимо ову багру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСА

21.01.2022 18:17

Гдје да нас поведу , то се негдје иде па се тако промјени власт ? Ја то ни сам знао.

Name

Нострадамус

21.01.2022 19:41

@Саса само питам "Дали знас како је Додик досао на власт?

Name

САСА

21.01.2022 21:44

Знам , али је њега тад подрзао НАТО а сасадасњу опозицију сигурно не би.

Name

Е мој народе

21.01.2022 22:24

Додик је дебело плацен за овакву врсту политике

Name

Ре САШС

21.01.2022 23:03

Ти си заборавио да је БУРЛЕ на власт дошао на тенку, а не на изборима! Од тада, до данас, све изборе је лажирао, а РС оглођао до коске!!!!!!! ПСИНА!!!!