После стравичног удеса и свих скандала Дарко положио возачки испит?!

Певач Дарко Лазић годинама је био без возачке дозволе која му је одузета након бројних прекршајних пријава, због чега је био принуђен поново да полаже вожњу и тестове. Овог пута певач је успео у томе и добио нове документе.

Забава 21.01.2022 | 18:26
После стравичног удеса и свих скандала Дарко положио возачки испит?!

Певач Дарко Лазић више пута је заустављан од стране полиције због брзе вожње и без основних докумената, због чега му је пре извесног времена одузета возаћка дозвола. Иако није имао право на вожњу, он је с времена на време седао за волан са честим оправдањем да је морао да завршава приватне и пословне обавезе јер није имао ко да га вози. Додуше, последње две године ретко је био на месту возача зато што је ангажовао момке који су га возикали кад год је имао потребу негде да иде, или су га возиле све његове жене.


ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Иако певач за себе тврди да је професионалан возач и да је сигуран у себе, он је одлагао да се упише у ауто школу и обнови градиво јер није имао времена за то пошто је често на терену и у иностранству. Међутим, недавно се за Нова.рс похвалио да је положио и добио нову возачку дозволу, те да му сада не може нико ништа.

"Ја сам положио. Шипак! Коначно. Возим ауто, а дозвола ми је у колима. Раније сам се крио, сад се више не кријем. За ово сам заслужан ја јер ми је мука да ме више прозивају за глупости. Зашто и ја не бих положио вожњу као и сви други? Поштујем закон, али нисам најгори", похвалио се певач.

Darko Lazic
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

(Курир.рс/Нова)

Коментари / 0

Оставите коментар