Нова предвиђања Симпсонових за 2022. годину!

Одржавајуц́и неку врсту сад већ традиције Симпсонови су опет дали нека предвиђања за ову 2022. годину. С обзиром на то како су протекле две године напредовале а бога ми и назадовале не можемо а да се не надамо да ова предвиђања зраче позитивном енергијом.

Занимљивости 21.01.2022 | 16:28
Нова предвиђања Симпсонових за 2022. годину!

Која су предвиђања Симпсонових за будуц́ност односно за ову 2022.годину сазнћете управо сад?

1. Храна виртуелне стварности

Према предвиђањима Симпсонових Симпсонови су успели да отпутују у будуц́ност, тачније у 2030. годину, где се Хомер и Марџ који храну уносе преко холограмског електронског уређаја то јест, уз помоц́ ВР наочара и цеви за храњење.

2021. године научници за храну са Универзитета Корнел открили су да сир конзумиран у окружењу виртуелне стварности има бољи укус, док турстичка агенција “Роyал Цариббеан“ покушава да развије технологију којом би својим гостима пружила искуство конзумирања хране у виртуелној стварности на својим крстарењима пише едтимес.ин

2. Колонизација Марса

Лиза жели да иде на Марс, па се пријављује за једносмерно путовање на Црвену планету -Марс на велико Марџино незадовољство због чега се цела породица истовремено пријави за путовање које ц́е се одржати 2026.године Илон Маск и његов тим у Спаце X-у покушавају да развију теретне бродове који бисе могло путовати на на Марс 2022.

У плану је слање прво терета који ће првим “марсовцима” пружити повољне услове за преживљавање на овој планети, а две године касније на истом броду биће још корисног терета и првих потенцијалних људи који би боравили на Марсу.

3. Иванка Трамп као председнички кандидат

Симпсонови су често указивали Иванки, ц́ерки Доналда Трампа, да се кандидује за председника пре или након што је њен отац био на функцији председника УСА у једном од цртаћа У стварном животу, Иванка Трамп се квалификује за услове потребне за председника и њено кандидовање за Канцеларију није незамислива појава.

4. Роботи преузимају свет

Симпсонови су случајно посетили забавни парк где су роботи управљали сваком вожњом. Изгубили су контролу над собом и на крају убили вец́ину људи у и око себе. Јирген Сцхмидхубер, популарно познат као “отац вештачке интелигенције“, спекулисао је да би роботи могли да заузму свет какав познајемо за неколико деценија у будућности

5. Контрола ума помоћу музике

Епизода из 2001.године приказује Барта и његове пријатеље који су у бенду који је био пројекат морнарице да покуша да контролише умове кроз музику тако што ц́е децу хранити подсвесним порукама. Ова конкретна тачка би се могла узети у обзир на листи предвиђања која су се вец́ остварила јер многи људи још увек верују да се хип-хоп музика користи за контролу умова слушалаца.

6. Пандемија се не завршава

Једна од теорија према којој надлежни за прикупљање информација је да би у свету могло доц́и до поновног избијања вируса Цовид-19, данас неке земље иду у трец́и талас заразе, а друге у четврти. Оваква ситуација је упоређена са употребом куполе у ​​граду Спринфилд у филму жуте породице како би грађани били потпуно изоловани наводи портал <а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/занимљивости/%20хттпс://тодаy.ин-24.цом/ентертаинмент/Неwс/274501.хтмл">тодаy.ин-24

7. Летец́и аутомобили

Није први пут да се идеја о летец́им аутомобилима појавила на екрану, вец́ је виђена у филмовима попут култног филма “Повратак у будуц́ност”. Према епизоди „Футуре драма“, током наредних 12 месеци то ће се и десити. Аутомобили на небу биће наша стварност и људима ће много олакшати живот. На делује сулудо Симпсоново предвиђање јер је на аутомобилском тржишту најављено лансирање летец́ег возила, будуц́и да се тренутно продају електрични аутомобили.

8 Светско првенство у Катару  2022 .године

Катар 2022. биц́е то главни спортски догађај који ц́е се одржати ове године. Светско првенство у фудбалу имац́е милионе гледалаца у очекивању резултата тимова у њиховој земљи. Према Симпсоновим, могуц́и завршетак би био између Бразила и Шпаније, али породица коју је створио Мет Гроенинг није узела у обзир аргентинску репрезентацију коју предводи Лионел Меси, тако да све остаје да се види.

извор:З<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">анимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сале

21.01.2022 16:52

нема сигнала РТРС али му наплацују ? Република Српска = збогом памети

ОДГОВОРИТЕ