Данас хладно и облачно вријеме, без падавина

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује суво, али хладно вријеме, уз смањење облачности и више сунчаних периода.

Република Српска 21.01.2022 | 08:08
Данас хладно и облачно вријеме, без падавина

Јутро ће бити облачно и углавном суво, на планинама и понегдје на истоку слаб снијег. На југу и на планинама вјетровито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од минус два до четири, на југу до седам, у вишим предјелима од минус пет степени.

Дуваће слаб до умјерен вјетар северних смерова, на југу умерен до јак.

Слаб снијег јутрос пада у централним и источним подручјима, као и на сјеверу Херцеговине, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус 13, Хан Пијесак минус седам, Чемерно минус шест, Калиновик, Соколац и Иван-седло минус пет, Гацко минус три, Мркоњић Град, Сребреница и Сарајево минус два, Рудо и Тузла минус један, Бањалука, Градишка, Добој, Нови Град, Приједор, Србац, Јајце, Ливно и Сански Мост нула, Бијељина, Рибник, Бихаћ, Бугојно, Дрвар, Градачац и Зеница један, Билећа два, Требиње и Мостар пет и Неум седам степени Целзијусових.

Највише снијега нападало је на Хан Пијеску, јутрос је измјерена висина од 30 центиметара, затим на Чемерну 17, у Калиновику 15, на Сокоцу 12, у Сребреници осам, у Рудом седам, у Мркоњић Граду пет, у Гацку три и у Шипову један центиметар.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар