Нови селектор: Велика привилегија и част за мене

Нови селектор женске одбојкаше репрезентације Србије Данијеле Сантарели изјавио је по ступању на ту функцију да је то велика част за њега.

Спорт 19.01.2022 | 15:15
Нови селектор: Велика привилегија и част за мене

Италијан је уговор потписао до 2025. године и на тој позицији је заменио Зорана Терзића.

"За мене је част и привилегија да будем селектор женске репрезентације Србије, која је једна од најбољих селекција на свету. Пратио сам екипу током протекле године и заиста се дивим постигнутим резултатима и константној жељи за победом, која овај тим краси. Даћу све од себе у оквиру рада у Одбојкашком савезу Србије, који ми је поклонио поверење и ову веома важни прилику. Следеће лето ће бити веома тешко за нас, са такмичењима у Лиги нација и на Светском првенству. Покушаћемо да одржимо континуитет добрих резултата и радићемо напорно да одржимо српску репрезентацију у врху светске одбојке и да сви у Србији буду поносни на нас. Видимо се ускоро", изјавио је Сантарели.

Задовољство је изразио и председник ОСС Зоран Гајић.

"Веома је вано да је наш нови селектор неко ко је освајао највеће титуле на светском и европском нивоу, неколико титула и Купова у Италији. Верујемо да ће јако лепо да се осећа у друштву наших прослављених репрезентативки које су научиле само да побеђују. Веома сам срећан што је спреман да настави низ резултата које женска сениорска репрезнатација Србије има и наше је да му омогући мо максималне услове и пожелило му добродошлицу", поручио је Гајић.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар