Иза паравана свих великих прича крије се огроман криминал

- Њима је циљ само то, да сачувају себе и отето богатство од правосудних органа. Можда су то спори процеси, тешки, трају, али сви ће доћи на ред. Ја ни против кога из власти немам лично, никоме не помињем породице, али говорим о томе да су институције претворили у своје приватне бизнисе, што је недопустиво, истакла је Јелена Тривић. 

Република Српска 19.01.2022 | 09:16
Иза паравана свих великих прича крије се огроман криминал

- На политичкој сцени од стране владајће структуре слушамо много великих вријечи и обећања. Обећали су да ће током јануара бити посебна сједница Народне скупштине Републике Српске на којој ћемо формирати свој Високи судски и тужилачки савјет, јануар пролази, сједнице нема. Обећали су војску Републике Српске, суд, тужилаштво, обавјештајну агенцију... Од почетка сам говорила да је све то фарса, као што и јесте, а након свега, вратиће се у заједничке институције БиХ, а остаће нам срамна Инцкова одлука, рекла је потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић током скупа „Разговор са грађанима“ у Дервенти.  

Тривићева је навела да одређене структуре јесу против Републике Српске, али да се не смије радикализацијом, галамом и лажним обећањима давати простор да неко спомиње „Дејтон 2“  или сличне прекомпозиције 

- Имамо широк простор да своје нациоално биће искажемо и оваквој БиХ. Показујемо га и током празника, током Дана републике. Нису се људи борили за Републику Српску да би се неко, ко се није борио, коцкао са њом, рекла је Тривићева и додала: 

- О патриотизму причају људи који су се највише окористили о народ и Српску. Они патриотизам мјере по томе колико су новца извукли. Што се више обогатио, то већи "патриота". Али то није патриотизам. Патриотизам је да сте искрени, поштени, да не варате свој народ и да га не изневјерите, истакла је Тривићева. 

Она је рекла да се иза паравана свих великих прича крије огромна корупција која је узела много од свих, истакавши да је кључ приче око враћања надлежности у томе што је СНСД изгубио свог човјека на челу ВСТС. 

- Њима је циљ само то, да сачувају себе и отето богатство од правосудних органа. Можда су то спори процеси, тешки, трају, али сви ће доћи на ред. Ја ни против кога из власти немам лично, никоме не помињем породице, али говорим о томе да су институције претворили у своје приватне бизнисе, што је недопустиво, истакла је. 

Тривићева је рекла да сви заслужују нормалне животе, да раде, да се спокојни враћају кући са посла, имају времена за породице, пријатеље, материјалну обезбјеђеност за добар живот и здрав живот. 

Јелена Тривић је недавно кандидована за једну од дввије функције у Републици Српској - за предсједника Републике Српске или члана у Предсједништву БиХ - ма шредстојећим општим изборима који ће се у БиХ одржати почетком октобра.

(БН)  

 

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

Миле

19.01.2022 08:47

Будућа предсједница Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

19.01.2022 09:34

Само то,народ је и превише понижен.Браво Јелена!!!

Name

Ре;Миле

19.01.2022 12:31

Прво скочи па реци:ХОООПП!

Name

Нинослав

19.01.2022 18:55

Ето тебе це неко питати.

Name

НР

19.01.2022 08:48

Јелена прича о проблемима грађана и бори се за боље сутра наше дјеце. Народ ће јој дати повјерење на изборима јер је поштена и искрена. И веома образована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

19.01.2022 10:40

Па кад је образована што је остала у РС,,,?

Name

Ре Марио

19.01.2022 10:47

Зато што је патриота Српског рода и не храни се сендвичем, а образ јој није на продају и воли своју земљу и народ!

Name

Е

19.01.2022 09:01

Да, управу си, а теби да уђашеш на њихову фотељу и у чему је ту шта разлика за моје/наше добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салаука

19.01.2022 09:35

Па ти ниси нормалан, тиси Додиковац, па когод удје у њихову фотељу неће толико красти као ови сада затоће нам и бити боље

Name

Ре;Е

19.01.2022 12:33

Потписујем!ТРЕБА ТРАЗИТИ НАЈ БОЉЕ РИЈЕСЕЊЕ!

Name

Е

19.01.2022 12:52

Да да, крашће мање само ако буде мање на камари. Јадан не био ја с њима свима буцам крпу још од далеке 1990 године. Пун ми је кофер и власти и тзв опозиције.

Name

Татар

19.01.2022 09:08

Прво то није отето богатство.То смо ми градјани дали својом сутњом и васим филозофирањем, које се даље наставља упирањем прста у несто сто свак види и ту се васе деловање заврсава

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

19.01.2022 09:27

Напокон неко на политичкој сцени РС-е, ко по свим карактеристикама заслужује да буде изабран на функцију за коју се кандидује. Поштовани грађани РС-е, мислим да смо свесни каква нам је садашња власт. Најзадуженији смо у региону, привреда на коленима, највише имамо купљених диплома, има и министара са купљеном дипломом, образовни систем лош, најлошију здраствену заштиту у региону, највећу корупцију у региону, непотизам на сваком кораку, а што је најважније неизвесну судбину РС-е, нема сегмента у друштву за који се може рећи да је добар. Са Јеленом Тривић нам се нуди, младост, образовање, поштење, патриотизам, нуди нам се боља будућност. На следећим изборима бираћемо између садашње агоније и боље будућности. На нама је избор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПП

19.01.2022 09:48

Јецо, удри по мафији, не стај! Пробудице се народ убрзо и напокон учинити несто за своју дјецу. Неће то нико други учинити у наше име. То нам мора бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

19.01.2022 09:53

Било ко да додје на власт немозе и неце бити криминалан као ови сад .Многи од њи су познати као ратни профитери сверцери поцевси од сефа па надаље.Имамо и њихов подмладак тј.уценике који су опаснији и од сефа пола их је на дрогама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид

19.01.2022 09:54

Друштво је заражено опасним вирусом државног криминала који се не може ријешити уклањањем једног човјека.За рјешавање овог зла морају се мобилисати широке народне масе.Моћници су од МЗ до предсједника РС кога немамо јер један одлуције за све а сваки је кнез у свом атару...Без радника и сељака нема промјена.Села су замрла,радника занемарљив број.....Јелена,ако успијеш окупити око своје идеје коју безрезервно подржавам,народне масе успјет ћемо сви... У задатку мобилизације народа морамо учествовати сви који су за сигуран живот свих у РС....Свакако,они који су стварали и бранили нашу РС имају почасно мјесто борбе против овог зла...Овог пута без оружја,насиља и ружних ријечи уз Јелену....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

19.01.2022 10:42

Јелена, један од најбољих кандидата у Републици Српској , додиг нема вриједности ни колико вриједи Ђ О Н од Јелениних папуча, не ципела. Сви који не буду гласали за ову достојну мајку, супругу, кћерку професора на факултету, нису ништа друго, него неписмени идиоти или учесници у криминалу секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

19.01.2022 11:56

Зашта се бори Јелена,мало ли је професорска плата и посланичка принадлежност.

Name

Мина

19.01.2022 18:54

Поведи је куци ,нека ти води куцну политику.

Name

Бања Лука

19.01.2022 11:31

Па да ли постоји једна особа у овој земљи која одавно није свјесна цијеле ове приче из овог чланка? Не видим никакав напредак понављањем једне те исте мантре свакодневно! Акција се тражи, конкретне мјере, потези. Метафорички, играте партију шаха, примијетили сте да је противник склонио фигуру док нисте обраћали пажњу, и ви планирате до краја партије само говорити "лопов, краде", нећу више да играм и полозицете фигуре? Који је ваш потез? Штрајк? Протести? Демонстрације? Бојкот? Притисак на правосуђе типа разапети камп испред тужилаштва? Ишта од тога? Ја како видим, годинама једна те иста стратегија опозиције: тиха вода бријеге рони, али бојим се да вам то неће проћи у овој земљи која је корумпирана до сржи. Вријеме вам је крајње за радикалне потезе, а ако то не урадите, ја који не подносим органски ове комунисте огрнуте тробојком, гласацу за њих само у инат опозицији. Том васом килавом енергијом и тактиком, недостатком правих потеза и акције, само одвраћате сопствене дугогодишње гласаче и симпатизере. Мене првог. Размислите. Срећно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича из орловаче

19.01.2022 21:55

Само напријед и до коначне побједе Јелена жива и здрава нам била

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича из орловаче

19.01.2022 22:23

Позивам све борце који су часни и поштени да им вратимо тај мизерни додатак да себи купе лијекове дабогда се о себи забавили а нарочито вишковић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

20.01.2022 08:42

Ти им врати ја ни у лудилу.