"Новак није крив!" Стиже подршка тенисера

Након одлуке да Новак Ђоковић буде депортован стигла је подршка од Новакових колега.

Свијет 16.01.2022 | 10:30
"Новак није крив!" Стиже подршка тенисера

Међу првима се јавио Ник Кирјос који је претходних дана пружио огромну подршку Ђоковићу, а потом су уследиле нове реакције.

Очекивано, своје мишљење је изнео један од најбољих Новакових пријатеља међу тенисерима, Канађанин Васек Поспишил.

- Новак не би ни ишао у Аустралију да није добио изузеће за улазак у државу од Владе. Прескочио би Аустралијан опен, остао би код куће са породицом и нико не би причао о овом хаосу. Ово је била политичка игра због предстојећих избора и то не може да буде очигледније. Ово није његова кривица. Није покушао на силу да уђе у земљу и није правио своја правила. Био је спреман да остане код куће - поручио је Поспишил.

Огласила се и француска тенисерка Ализ Корне.

- Знам премало да бих судила о тренутној ситуацији. Оно што знам је то да је Новак увек први стајао уз играче. Али, нико од нас није стао уз њега. Буди јак Новаче - поручила је Корне.

Американац Рајли Опелка није могао да прећути констатацију једног корисника Твитера да је Новак требало да прими вакцину и да то није било "толико тешка" одлука.

- Још једна ствар није била толико тешка за Новака када је остајао на терену додатних сат времена 2008. године на мастерсу у Синсинатију како би потписао сваком детету лоптицу. Ја сам био међу том децом. Урадио не много великих ствари за спорт - поручио је Опелка.

(Курир спорт)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милy

16.01.2022 10:30

"Сви јунаци ником поникосе и у црну земљу погледасе" спортисти,стидите се ако образа имате сто га нисте подрзали???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шаров

16.01.2022 10:32

Додиг је крив за све и народ који гласа за њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОЛЕ

16.01.2022 13:45

Може све, вакцина НЕ. Све буде и прође само тешко је остати човјек а ти си доказао да у овим свим немилим дешавањима си остао човјек и зато ВЕЛИКО ХВАЛА И СВАКА ЧАСТ!

Name

Драган

16.01.2022 11:48

Мало спортиста га подрзава, љубомора ста ли? Или њих интересује новац и спонзори па се пласе да их не изгубе. Новак је само хтио право избора и тако су га преварили. Нека је он нама жив и здрав, добро досао куци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

16.01.2022 13:46

Ако сте људи ако нисте сатанисти , не играј те турнир

ОДГОВОРИТЕ