Како се Лејди Гага извукла из пакла дроге?

Певачица Лејди Гага неколико пута је отворено у јавности говорила о проблемима са пороцима. Један од њих је била и марихуана. А када је хтела да се ишчупа из канџи дроге, помогла јој је пријатељица Марина Абрамовић.

Забава 15.01.2022 | 16:26
Како се Лејди Гага извукла из пакла дроге?

Није тајна да је Лејди Гага имала озбиљних проблема са пороцима. И сама поп звезда више пута је причала о томе како би скренула пажњу онима који би могли да крену истом странпутицом.

Тако је открила да је после једног наступа, на коме је повредила кук, посегнула за марихуаном и да је траву пушила свакодневно не би ли ублажила болове.

"Умарала сам себе послом иако је повреда још била свежа. Концерти су били савршени, а бол неподношљив. Зато сам, чим бих сишла са сцене, користила марихуану да тај осећај престане", причала је својевремено певачица.

Екстравагантна певачица набављала је опојни наркотик уз лекарски рецепт. Међутим, када је схватила да би прича могла да измакне контроли, одлучила је да се на време ослободи порока. У процесу рехабилитације у помоћ јој је прискочила пријатељица, чувена уметница Марина Абрамовић, која ју је позвала у свој дом.

Али, звезда перформанса има правила која гости морају да поштују, што је Гаги одмах ставила до знања.

"Нема гледања телевизије, нема интернета и компјутера, нема хране и, наравно, нема марихуане. Три дана јешћемо, гледаћемо и дисаћемо уметност", била је изричита Марина у обраћању пријатељици која је тада имала 27 година.

Гага је на све пристала, чак и на необичан експеримент у шуми у коју ју је Марина одвела са повезом преко очију. Задатак је био да пронађе пут натраг без чула вида.

"Шетала сам се шумом и у неком тренутку почела да плачем јер дуго нисам осетила тако јаку повезаност са природом", прича Гага.

Каква је још чуда Марина направила није познато, али популарној певачици била су довољна само три дана да заборави на марихуану и окрене се здравијем начину живота.

ИЗВОР: ХЕЛЛОМАГАЗИН; Фото: Профимедиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хехе

15.01.2022 15:41

Једном наркоман...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

23.01.2022 13:42

Има та Марина црну масту свака цаст

ОДГОВОРИТЕ