Очекује се успјешно одржавање ЗОИ у Пекингу

„Веома се радујемо што ћемо наставити да одржавамо блиску сарадњу са Кинеском медијском групом и заједно радимо на остварењу циља безбедног и успешног одржавања Зимских олимпијских игара у Пекингу“, нагласио је Бах.

Свијет 14.01.2022 | 09:01
Очекује се успјешно одржавање ЗОИ у Пекингу

Уочи доласка Зимских олимпијских игара у Пекингу и кинеске Нове године тигра, председник Међународног олимпијског комитета, Томас Бах, недавно је послао честитку директору Кинеске медијске групе (КМГ), Шен Хаисијунгу, у којој се захвалио КМГ-у на подршци олимпијском покрету. Такође је изразио очекивање да ће се безбедно и успешно одржати Зимске олимпијске игре у Пекингу, и свим запосленима КМГ-а упутио је честитку поводом кинеске Нове године тигра.

Бах је истакао да је до отварања Зимских олимпијских игара у Пекингу остало мање од месец дана. „Веома се радујемо што ћемо наставити да одржавамо блиску сарадњу са Кинеском медијском групом и заједно радимо на остварењу циља безбедног и успешног одржавања Зимских олимпијских игара у Пекингу“, нагласио је Бах.

Шен Хаисијунг је у писму Баху рекао да је, уз подршку Међународног олимпијског комитета, Кинеска медијска група, као емитер који носи права, извршила пуне припреме за дивно представљање Зимских олимпијских игара.

„Спремни смо да наставимо да продубљујемо сарадњу са Међународним олимпијским комитетом, испричамо свету причу о Зимским олимпијским играма у Пекингу и боље помогнемо да се олимпијски покрет и олимпијски дух нашироко шире и преносе широм света“, навео је директор Кинеске медијске групе.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Татар

14.01.2022 08:58

Ако нам је једина и највеца брига како це проци та ствар у Кини онда стварно ми немамо проблема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел?

14.01.2022 14:07

То мозе.одрзавање ЗОИ у Кини.нема страха од делте ,омикрона..па да корона неце гдје су олимпијске игре.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема

14.01.2022 20:01

висе сад цемо се сви заразит. Готово је нема висе ? ? ? ? ??????

ОДГОВОРИТЕ