У БиХ данас топлије, послије подне сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас прије подне биће претежно облачно, а послије подне сунчано у већини предјела.

Босна и Херцеговина 14.01.2022 | 07:30
У БиХ данас топлије, послије подне сунчано

У Републици Српској и осталим дјеловима БиХ јутро ведро и хладно самразом. Током дана претежно сунчано вријеме, са пролазном облачношћу на истоку и сјеверу. Дневна температура у благом порасту. Вјетар слаб промјенљив ,у Крајини западни, на југу умјерена бура. Јутарња температура од -6 до 4 степена. Највиша дневна од 0 до 11 степени.

У суботу у централним подручјима претежно облачно вријеме, а у осталим дијеловима мало до умјерено облачно и сунчано. По котлинама и уз ријечне токове могућа је магла или ниска облачност.

Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера.Јутарња температура  између -2 и 4, на југу земље до 6, а највиша дневна температура између 1 и 7, на југу земље од 10 до 14 степени.

У недјељу  умјерено облачно вријеме. По котлинама и уз ријечне токове могућа је магла или ниска облачност.

У Херцеговини сунчано уз малу облачност. Јутарња температура  између -2 и 4, на југу земље до 6, а највиша дневна температура  између 2 и 8, на југу земље од 10 до 14 степени.

У понедјељак промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима. Температуре у порасту. Јутарња ће изности од -1 до 4 степени. Дневна од 2 до 11 степени.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар