Фудбалери Црвене Звезде отпутовали на припреме у Турску

Црвено-бели одлетели у топлије крајеве.

Фудбал 13.01.2022 | 14:19
Фудбалери Црвене Звезде отпутовали на припреме у Турску

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су на припреме у Турску где ће боравити од 13. јануара до 3. фебруара. У периоду од три недеље у Белеку шеф стручног штаба Дејан Станковић моћи ће да рачуна на 29 фудбалера.

На лету за Анталију нису били Милан Борјан. Аксел Бакајоко и Владимир Лучић, фудбалери Црвене звезде који су остали у Београду јер имају корону.

На списку су: Зоран Поповић, Милош Гордић, Стефан Маринковић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Александар Драговић, Страхиња Ераковић, Радован Панков, Андреј Ђурић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ненад Крстичић, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Петар Станић, Славољуб Срнић, Александар Катаи, Филипо Фалко, Андрија Радуловић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Охи Омојуанфо, Милан Павков, Луис Диони, Ришаиро Живковић, Марко Лазетић и Ибрахим Мустафа.

Дејан Станковић неће моћи да рачуна и на Гелора Кангу и Ел Фарду Бена који се налазе на Афричком купу нација и играју за своје репрезентације.

Црвена звезда ће боравити у Анталији три недеље, од 13. јануара до 3. фебруара. Први део припрема биће базичан, односно намењен физичкој припреми, док ће други део бити намењен за контролне мечеве. Црвено-бели ће у овом периоду одмерити снаге са Марибором, Ласком, Шахтјором из Доњецка и Шахтјором Солигорск.

Фудбалери Црвене звезде биће смештени у хотелу "Калиста" у Белеку, а сваког дана тренираће два пута дневно на теренима који ће бити резервисани искључиво за њих и које ниједна друга екипа током три недеље неће моћи да користи.

(Курир спорт Фото: ФК Црвеба Звезда)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јаффа

13.01.2022 14:28

Напред Звездо!

ОДГОВОРИТЕ