Мили први пут у јавности након операције желуца!

Александар Милић Мили, музичар, композитор и члан жирија "Зведа Гранда" недавно се подвргао операцији желуца у Турској.

Забава 12.01.2022 | 17:21
Мили први пут у јавности након операције желуца!

Након што је напустио болницу, Мили се појавио на снимању музичког такмичења, а сада је откривено и у каквом је он заиста стању. Наиме, како његов пријатељ тврди за Информер, Мили је наводно имао доста здраствених проблема.

 
Aleksandar Milić Mili
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Милију је боље, он је позитиван и не жали се ни на шта, али то је он, никад се не жали. Међутим, његови најближи се плаше да није све у најбољем реду и да мора мало да прикочи да му не би стање бивало све горе и горе – започиње извор и додаје:

Aleksandar Milić Mili
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Он је већ имао доста здравствених проблема. Својевремено се изборио са канцером, о чему је сам причао. Тада је навео да је позитиван став кључни моменат за све болести. Али ни то није све, пре две године имао је интервенцију на гласним жицама, често га здравље издаје, па зато људи који га воле и стрепе. Моле га да оде на одмор, и то мало дужи, међутим, неће он ни да чује. Само прича о такмичарима које спрема у Звездама Гранда и каже да му је то најбољи опоравак. Ако не ради, како је рекао, то у њему буди депресију. Само да све буде у реду, и корона хара, мораће да поведе мало више рачуна – закључио је извор.

Aleksandar Milić Mili
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар