Вучић у Прибоју: Ми морамо да живимо заједно!

"Само заједнички и уједињени можемо да развијемо земљу... Сви који су одговорни, биће санкционисани, одговорност мора да буде кључан принцип. Морамо да учимо децу да можемо и морамо заједно. Знам да може и мора боље", казао је Вучић грађанима у Пробоју

Србија 12.01.2022 | 11:17
Вучић у Прибоју: Ми морамо да живимо заједно!

Председник Србије Александар Вучић стигао је данас у Прибој.

Он је првобитно дошао у обилазак фабрике "Флеx Ацадемy д.о.о", где су га дочекали запослени и грађани. Затим је дошао у постројења фабрике "Инмолд".

После посета фабрикама, Вучић се обратио бројним грађанима поводом међунационалних тензија.

"Само заједнички и уједињени можемо да развијемо земљу... Сви који су одговорни, биће санкционисани, одговорност мора да буде кључан принцип. Морамо да учимо децу да можемо и морамо заједно. Знам да може и мора боље", казао је Вучић грађанима.

"Годину дана је све мирно и онда у свакој кафани туча... Дајте људи да то прекинемо и лепом речју решимо... Ми морамо да живимо заједно... То није бајка, то је стваран живот. Никоме не може да припада сем људима који овде живе. Србин сам и председник и наравно да волим Србе, али не могу да га замислим Прибој без Бошњака", додао је он.

Председник је стигао у Дом културе где се састао са представницима локалних власти и верских заједница.

Дошао сам у Прибој у тренутку када су односи између Срба и Бошњака нису на нивоу на којем би желели да буду. Могу да осетим колико је то дубоко и колико проблема има, иако бих волео да прошлост оставити у срцима, а рукама градимо будућност, знам да је то тешко... Лудих и неодговорних глава је много више", казао је током обраћања у у Дому културе "Пива Караматијевић".

Он је током обраћања казао да ће једни говорити да је попустљив према Бошњацима, док ће други сматрати да "говори бајке".

(Б92, Тањуг) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

БОБ РОЦК

12.01.2022 10:26

Ма неморамо, питај Хрвате, лудих глава је много, много више, почевши од......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

12.01.2022 10:33

Ако систем ради ,нема потребе да Предсједник иде на такве скупове. По слову закона, исто вече суспензија, сутра суђење и крај!. Имал ту министра, која је његова улога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2022 10:52

Ма то је све манипулација ради опстанка на власти, гдје се намјерно распирује ватра а онда дође неко које као поборник мира и толеранције, патриота као што је он да смирује. Па ово траје већ 30 година,само што је народа све мање.

Name

Сале

12.01.2022 10:34

Нема те ви шта бити попустљиви, само нек се ради по закону. Није добро да полиција која треба да штити све грађане, пјева пјесме о убијању других народа. Сваку изговорену ријеч а која вриједја неки народ, треба одмах санкционирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

12.01.2022 10:40

И ми у БиХ морамо да зивимо заједно..Кази то Додику .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан ОСТОЈИЦ

12.01.2022 10:57

ово нецете дозивјети од криминалца и безбозника додика. браво за вуцица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

12.01.2022 11:23

На овим просторима вец 30 година људи раде по опробаном саблону.Пред дзамијом еxплодира бомба на цркви се полупају прозори а они додју и ко фол ресе ситуацију итако узму изборе

Name

Глумац1620

12.01.2022 11:14

Зна ли ко ста би са Фапом,преседник Вуциц је најавио обнову са Финском Ауто индустријом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

12.01.2022 11:33

Иду на дисциплинску и бит це пребацени на друга радна мјеста...у Нови Пазар и Тутин...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

12.01.2022 12:04

Колико цовјек мора бити психицки поремецен да дозволис да ти се такве пјесме на дјечјем родјендану пјевају или одес код неког на дјечји родјендан и пјевас такве пјесме....они нису за суспензије него за директан пребацај у прву психиатрију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово је једини пут

12.01.2022 12:29

За будуцност и насу дјецу . Једина санса је да се окренемо економији , заједницком зивоту, да се уведу казне затвора за све и Србе и Босњаке Муслимане Хрвате ,оне који пропагирају све око рата и подсецају на рат било на друственим мрезама било овако , да се укину прославе свих војних актвности , промјене називи улица, да све 3 стране имају право на вето и приговор око тога. Све док тако не буде овдје нема напретка а та Вуцица велико браво тако се гради сузивот .

ОДГОВОРИТЕ