Кад естрада ратује, вади се тешка артиљерија

Неке естрадне личности имале су озбиљне проблеме током каријере. Једнима су бацане бомбе на студио и домове, а други су били жртве мафијашких уцена.

Забава 11.01.2022 | 22:31
Кад естрада ратује, вади се тешка артиљерија

Певачица Сенидах нашла се у озбиљном проблему када је на њену кућу у Љубљани бачена бомба у јулу прошле године. Та прича покренула је нагађања о томе да ли је њена безбедност угрожена, а недавно је на њеном наступу бачен сузавац на бину.

Како је пренео портал нова.рс, она у последње време добија и узнемирујуће претње смрћу.

"Сенидах се последњих месеци не експонира јер се наводно неком замерила. Раније је била много активнија на друштвеним мрежама, а сада више не рекламира ни гостовања у клубовима и на фестивалима. Прича се да се крије од неких људи којима се замерила. Када је добила претеће поруке није јој било свеједно, јер ни сама не зна да ли то неко намерно ради да би је заплашио или стварно има најгору намеру", открио је један певачицин пријатељ.

Маја Беровић је више пута била на мети непознатих лица. Њен бенд је 2019. године после концерта у Мостару нападнут ватреним оружјем, а како су тада пренели медији, непознате особе са два мотора и фантомкама на главама из ватрених оружја са пригушивачема испалило је неколико хитаца у точкове и пробушила све четире гуме на комби возилу у којем су били чланови бенда.

У том тренутку Маја се налазила у другом возилу и остала је у шоку када је видела да испред ње особе на мотору пуцају у комби у покрету. Нико од чланова бенд није повређен, а сви су били у шоку због читав ситуације која је одиграла у свега неколико минута.

Тада су се покренуле приче о могућим везама Маје Беровић са мафијом. Криминалци су прво наводно почели да је притискају тиме да мора да сарађује са њима, да јој они уговарају наступе и узимају проценат од зараде. Певачици су пре две године бацили бомбу на њену кућу у београдском несељу Лисичји поток, након чега су почели да јој шаљу претеће поруке и упозоравали је да би требало да сарађује са њима.

На студио ФМ Плеја, чији су власници Филип Милетић и Милош Рогановић, бачена је бомба. Едита Арадиновић, некадашња чланица групе Министарке, коју је овај двојац основао, од напуштања групе није у контакту са Филипом и Милошем, али је остала у шоку након што је чула вести:

"Не могу да верујем, каква бомба? Сад први пут чујем за то. Само да нема повређених. Нисам са њима у контакту уопште, не знам да ли су имали неке проблеме. Последњи пут сам их видела пре пола године или годину дана", рекла је она тада.

нова.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ноле

11.01.2022 21:48

Има ли ико да разумије текст било које пјесме од ових "певаљки"???Квалитет,нема ста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

11.01.2022 22:58

Не зна ни једну пјесму, камо ли текстове

Name

Стена Блек

12.01.2022 05:25

Ја незнам ни ко су ове ,,пјевачице" а камо ли њихове пјесме. Стета је бомбе тросит на ово.

Name

Едита је Албанка

11.01.2022 22:12

...која се посрбила и постала дроца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

12.01.2022 01:19

Маја има кућу у Босанском Броду...само неће меďу сељаке...више воли асфалт.

ОДГОВОРИТЕ