Душко Тошић: Ја сам господин, а не насилник!

Душко Тошић се огласио први пут откако га је певачица Ј. К. на Божић оптужила за насиље у породици!

Забава 11.01.2022 | 09:30
Душко Тошић: Ја сам господин, а не насилник!

Фудбалски менаџер, који је у полицији испричао да је његова супруга саму себе пребила, обратио се јавности отвореним писмом и поручио да је господин, а не насилник.

"Моје име, лик и дело треба да се појављују искључиво у причама које су у вези са спортом и хуманитарним делима. Нажалост, то није случај, па сам приморан да се обратим на овај начин. Свуда сам представљен као насилник, иако не подржавам насиље и никада се њиме нисам служио. Они који ме познају знају да сам човек који се увек труди да буде господин, где год био и шта год радио. Зато ћу остати доследан себи, игнорисаћу измишљотине и чекати да прође овај ветар који је усмерен против мене", написао је Тошић на Инстаграму.

Ј. К. је 7. јануара пријавила Душка полицији тврдећи да ју је пљунуо и два пута ударио у лице пред децом, братом и тетком. Тошић је затим отишао у полицијску станицу Савски венац, где је дао изјаву. Одмах му је изречена хитна мера забране приласка певачици 48 сати, која му је у недељу продужена на још 30 дана. 

Фудбалски менаџер је у полицији испричао да му супруга "смешта аферу" како би му напакостила јер им је брак у кризи.

- Понављао је да никада није био насилан, као и да никада у животу није дигао руку на своју жену. Рекао је да је тачно да су се посвађали за ручком, али је негирао да је дошло до физичког обрачуна. Клео се да је само повисио тон на певачицу, а да га је она из освете пријавила полицији јер већ дуго нису у добрим односима. Рекао је: "Вероватно је сама себе ударила, само да ми напакости" - испричао је извор из полиције за Информер.

(Информер Фото: Информер/Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Звездас

11.01.2022 08:40

Камо среце да си је цесце ударао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И још да запјева...

11.01.2022 09:24

Можемо се спрдати до миле воље али он је на тешким мукама.Она ће све учинити да му отме имовину,овим или оним путем.Вјерујем да је спремна и дјецу увући у то на најприземнији начин.Прошла је она много,од онога покојног преко Карића тако да јој је један фудбалер мачији кашаљ.

Name

Ззз

11.01.2022 09:15

Једна луда,да скрене пазњу на себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,ззз

11.01.2022 10:17

Луда може на себе скренути пажњу само у негативном смислу,јер,нико нормалан не цијени ту дворску,силиконирану лујку.Душку је спас,ако што прије раскине ланце тог пакла,крене својим путем у живот достојан човјека,а она одавно клизи ка свом дну које ће је прогутати.Дјеца се оца никада неће одрећи,ма колико злобници настојала да их дистанцира.Није јој ни мајка била много боља.