Појавила се нова фотографија Матеја са друговима

Матеј је у српску престоницу дошао са друговима због прославе Нове године, а сада се појавила фотографија настала у комбију у којем су били Матеј и пријатељи на путу за Београд.

Србија 11.01.2022 | 09:12
Појавила се нова фотографија Матеја са друговима

Матеј Периш (27) из Сплита, нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра у Београду након што је изашао из ноћног клуба "Готик", а данас је дванаести дан потраге за њим.

Матеј је у српску престоницу дошао с друговима због прославе Нове године, а сада се појавила фотографија настала у комбију у којем су били Матеј и пријатељи на путу за Београд.

Екипа од седам младића из Сплита прво је аутомобилима отишла у Загреб, а затим су тамо унајмили комби којим су кренули 30. децембра у Београд где су изнајмили апартман.

Јавности је већ познато да су међу екипом била два брата. Наводно је реч о синовима виђенијег сплитског предузетника. Један од њих студирао је на загребачком ПМФ-у и седи одмах до возача док други брат седи до Периша.

Осим њих и Матеја у комбију су била још четворица младића између 25 и 29 година.

Сама фотографија сугерише да је реч о опуштеној атмосфери која ничим не одаје било што сумњиво. Сви момци изгледају трезно и одевени су уредно, пише Вечерњи.хр.

Подсетимо, Матеј Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра током изласка у клуб Готик. Другови су нестанак пријавили 31. децембра у поподневним часовима. Потрага за Матејем Перишом траје већ дванаест дана, а у њу су укључене готово све јединице МУП Србије, припадници хрватске полиције, као и Интерпол.

(Курир.рс/Вечерњи Фото: Вечерњи) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БЛ.

11.01.2022 09:07

Страшно, лијепи младићу!!! Нека Драги Бог да снаге породици у овим тешким данима!!! Све жеље су биле да се жив и здрав вратиш својој кући!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.И.

11.01.2022 09:20

Боже спаси, помози и чувај ову младост!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

11.01.2022 09:51

Туга, шта нам се с дјецом догађа!!! Лијепи младићу, Боже помози овој породици!!! АМИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Модрича

11.01.2022 10:11

Подршка од мене и мојих, да се пронађе жив и здрав !

ОДГОВОРИТЕ