Кеба посветио песму Нолету! (ВИДЕО)

Певач Драган Којић Кеба, инспирисан Божићним говором патријарха српског Порфирија, посветио је снажне речи најбољем тенисеру света, Новаку Ђоковићу, а сада је читав пројекат угледао светлост дана.

Забава 10.01.2022 | 21:21
Кеба посветио песму Нолету! (ВИДЕО)

У речима његове светости Којић је препознао мучеништво Новака Ђоковића који протеклих дана пролази терор од стране аустралијских власти. Кеба је успео да сними и песму и спот у кратком року, а ексклузивно на Курир.рс можете пре свих чути и видети овај певачев пројекат посвећен Нолету.

У речима његове светости Којић је препознао мучеништво Новака Ђоковића који протеклих дана пролазио терор од стране аустралијских власти. Кеба је успео да сними и песму и спот у кратком року,тако да можете погледати  овај певачев пројекат посвећен Нолету.

Кеба је написао песму, а ми у целости преносимо стихове:

Овај живот није живот мој

Кад је хтео дао ми га Бог

Сваког дана гради мостове

Све су наше ране Христове

Отац ми је Бог

Син сам оца тог

Благодет нам дај

Од зла децу своју сачувај...

Dragan Kojić Keba
ФОТО: КУРИР

- Инспирисан речима Патријарха Порфирија написао сам ову песму са посветом свим људима овога света, а посебна посвета иде право у храбро срце Новаку Дјоковићу нашем Нолету…Отац нам је Бог! - поручио је Којич и открио ауторе остварења:

Музику и текст написао је Драган Којић Кеба, аранжман Ненад Константинов, Yесиловегуитар и Кеба, микс, и пост Вук Жиројвић и Yесиловегуитар, а продуцент пројекта је Кебин син, Игор Којић.

(Курир.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар