Надал о Ђоковићу: Разумијем људе у Аустралији

Шпански тенисер Рафаел Надал говорио је о забрани уласка Новака Ђоковића у Аустралију.

Тенис 06.01.2022 | 08:37
Надал о Ђоковићу: Разумијем људе у Аустралији

Ђоковићу је поништена виза за улазак у ту земљу и тренутно се налази у хотелском карантину, све док траје процес жалбе како би евентуално могао да наступи на Гренд слему у Мелбурну.

Надал није конкретно изнео мишљење да ли је на страни великог ривала, говорећи да је ситуација опипљива, али и да му је јасно зашто су Аустралијанци изразили протест.

"Не знам. Наравно да све што се дешава није добро. Ипак, не могу да имам јасно мишљење на све. Не баратам детаљима, искрено", почео је Надал.

"Бик са Мајорке" је напоменуо да су многи пропатили током пандемије због коронавируса.

"Све је грубо и на крају крајева једино што могу да кажем је да сви пролазимо кроз тежак период. Многе породице су пропатиле за ове две године пандемије".

Такође, и истакао да разуме аустралијски народ који се побунио против првог тенисера света.

"Нормално је да су људи у Аустралији фрустрирани јер пролазе кроз јако тежак 'локдаун', многи не могу да се врате кућама. Са моје тачке гледишта, једина ствар у коју верујем је да, слушајући оне који знају медицину, је да је потребно да се сви вакцинишемо. То је моје мишљење. Ја сам се вакцинисао два пута. Ако то ураде сви неће бити проблема да се игра било где".

Вакцинација је неопходна, каже Надал.

"Та ствар је јасна. О осталима не могу да говорим док не добијем све информације. Јасно је да ако си вакцинисан можеш да играш на Аустралијан опену или било где. Свет је много патио, довољно да се прате правила", закључио је.

(Б92 Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈАМЕС РОСС)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ДОКТОР

06.01.2022 08:21

Није се народ Аустралије “побинио” против Нолета већ диригована продужена рука сатаниста који би да стану на крај свим људима који хоће и мисле својом главом. Ово није против Новака, ово директно удара на слободу мишљења свих богобојажљивих људи који су на директном удару зла!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МрзитељПДА

06.01.2022 08:31

Сад ће Надала да пљују људи који су трчали да се вакцинишу и вјерују у вакцинацију али зато што Ђоковићу недају да игра без вакцине и он то подржава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

06.01.2022 09:50

Надал велики си ти бједник и јако лош цовјек.Ниста ти више освојити нећеш а и од оних силних Ролан Гароса бар три ти је намјестено, па стимулативна средства па одсуство кад си се препао да ће те јавно провалили.Ове године бједнице цес сватити да ти је досао крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кмкок

10.01.2022 08:33

Надала су пустили у Аустралију 11-ти дан по инфекцији (иако је правило 14 дана) и никоме ниста... толико о праву и правди....

ОДГОВОРИТЕ