Ко је платио спектакл ЈК испред скупштине Србије?!

Певачица Јелена Карлеуша отворено је причала о томе ко је платио спектакл који је направила у Београду за Нову годину испред Народне скупштине.

Забава 03.01.2022 | 21:25
Ко је платио спектакл ЈК  испред скупштине Србије?!

Певачица и њени играч три пута су се пресвукли, било је трубача, публика је певала на сав глас, али оно што нико није могао да види јесте да је Карлеуша имала проблеме са костимима.

 
Jelena Karleuša
ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

Она је у Јутарњем програму на Првој телевизији открила кроз какве муке је пролазила док је ђускала на бини, али да је као прави професионалац све успела да сакрије од публике.

"Костими су на мени пуцали све време али ја сам професионалац па нико то није видео. Од јаких кореографија и покрета то је све почело да пуца, али то се дешава и другим играчима и певачима, није то ништа ново", рекла је Јелена водитељском пару.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРВА ТВ

Она је затим додала да је овај концерт њен поклон Београду.

"Мотив је да будем најбоља, мотив је да померам границе, мотив је да будем упамћена као неко ко је радио овакве наступе... Ја сам неко ко ради три деценије и зарађује, па било би смешно да себи не могу да приуштим овако нешто, и својим Београђанима. Ја сам ово Београду поклонила", закључила је Јелена.

Jelena Karleuša
ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Боле

03.01.2022 21:49

Шта си ти јадна имала да поклониш Београду или било ком граду , осим ове срамоте са шпагама, са толико година , у цвету младости ниси сигурно. Неби те гледао ни зашта на свету . Обуци се коначно ко чељаде !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре

04.01.2022 05:12

А млади то воле и тренд је данашњице...

Name

Ре

04.01.2022 06:16

Цецо,ти ли си...

Name

Ај ти на село

04.01.2022 07:03

момцино или људино . Кад Јенифер Лопез или Ладy Гага као зене које се баве музиком се скину и заплесу онда су мега звијезде , а када то уради неко са Балкана онда то није , или промовисе неморал или блуд?! Хајде се прво сами са собом помирите и размислите у каквом времену живите и да ли сте лицемјери п исту ствар другације гледате

Name

Крстивоје

04.01.2022 09:05

А не ваља ти Карлеуша јел ? Е ајд сад Боле погледај ту бабу поред себе па нам јави јел боља твоја баба од ЈК...

Name

Симо

04.01.2022 02:03

Јадан је Београд са њеним поклоном, јадан је Народ који има овакве умјетнике, која је порука, нема наж спаса, која је ово срамота за један Народ.

ОДГОВОРИТЕ