Зорица Брунцлик: Кемишу сам мама, жена, друг и све!

Певачица Зорица Брунцлик открила је каква јој је била 2021. година, али и шта је покреће у животу.

Забава 03.01.2022 | 20:21
Зорица Брунцлик: Кемишу сам мама, жена, друг и све!

Певачица је отворила душу и признала шта лепо памти, али и шта јој је Мирољуб Аранђеловић Кемиш поклонио.

Многи су једва чекали да се ова 2021. година заврши, да ли сте и Ви једна од њих?

- И ону претходну смо једва чекали и мислили да он оне горе неће бити. Ја сам непоправљиви оптимиста, мислим да улазимо у нешто што је боље, нешто што пре свега неће да ускрати загрљај, то ми је најважније. Некад загрљај може да буде контакт са публиком, грлимо се кроз песму. Са породицом директно, а кад нисам могла, уф... Сад само кажем не могу више - говорила је она.

Је л' љубав Вама покретач?

- Имам толико љубави, да могу да је производим. Размишљала сам да се бавим бизнисом. За љубав не би неко дошао ни за џабе, питали би да ли вршите доставу. Ја сам неко ко не признаје поруке и честитање преко порука. Постоје неки датуми, Нова година, рођендани, још кад крене она једна стереотипна порука - причала је певачица.

Је л' сте признавали писма?

Обожавам писма. Ја сам имала среће да имам свој клуб да ми пишу. Поново акумулирам са том љубављу која излази из тих писаних речи, сад постоје ти прегледи - додала је Зорица.

Zorica Brunclik
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

Како се ближе празници, да ли од породице добијете списак жеља?

- Не. Ми смо сад кренули, пошто нас има много, замисли да свако сваком треба да купи, свело би се на жваку. Средња ћерка је предложила да ставимо сва имена у чарапу и чије име извучемо томе купујемо ове године сви, један поклон, само ћемо да видимо да ли ће деда то да усвоји - објаснила је Зорица.

Кемиша нисмо видели овде?

- Добио је вртићни вирус. Навикла сам на њега ту и да видим поглед и да ли је добро или није. Сад су сва деца у својим домовима, имају своје породице и нас двоје смо сами. Ја сам му мама, жена, друг, пријатељ, све, и он мени. Фокусирани смо једно на друго. Сад сам добила куцу за Нову годину - открила је Зорица.

Zorica Brunclik
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК.РС

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мато

08.01.2022 19:07

Срецан бозиц ЗОРИЦЕ ЛЕГЕНДО.

ОДГОВОРИТЕ